eslem2121 ayse2121_ cnm 2024te Ömer hocaya gidiofdum o zamanki ücret 650 TL idi şimdi ne kadar bilemiyorum bide kurum indirimliydi yanlış hatırlamıosam
Denizz44 ayse2121_ özel dünya park hastanesinde ebru Yücel hoca var onun hastasıyım güler yüzlü ilgili muayene ücreti geçen ay gittiğimde en son 1.500 dü benm emniyet indirimiyle
Gamzeee__ busraguy merhaba Dr daha önce duymuştum iyi vs diye sizce nasıl birse doğumu Orda mı düşünüyor musunuz
akkoyun21 busraguy ben 3 doğumunu onun yanında gerçekleştirdim başka hastahanedeydi şimdi yer değiştirmiş gitmeyi hiç düşünmedim diyarlife hastahanesini beğenmiyorum herşey para üzerine sadece başka birşey yok malesef
busraguy Gamzeee__ Gamzeee__ işinde iyi biri ama çok kalabalik 5 dakika bile ilgilenmiyor hastalarla yok şimdi doktor arayışındayım
Gamzeee__ busraguy bağlar hastanesinde hidir beydi sanırım onuda öneren oldu ona gideceğim muhtemelen
Gamzeee__ busraguy o kadar ücret ödemeye 3-5 dk bence yetersiz özelse insan bekliyor ilgi alaka en son sultan hastanesindeydi demek diyarlife geçmiş
glnzkrkmz Özgür özkul hoca var inanılmaz şahane bir hekim.pahalı ama inanılmaz güzel bir hoca 🌸şiddetle tavsiye ediyorum.
82anne glnzkrkmz bende özgür beye gidiyorum ilk gebeliğimdede 2.cisinde tekrar ona gidiyorum çok iyi bi doktor
myangelson nasminan eski doktorum kendisini o kadar severim ki bir abi gibiydi bize. Umarım siz de seversiniz
dzk nasminan aylar süren doktor arayisimdan sonra kendisini buldum.isini layıkıyla yapan çok kaliteli bı doktor..gözüm kapalı onerebilirim kendisini
sedef_mine Denizz44 devam ediyor musun peki doktora memnun musun benim de ilk hamileliğim doktor arayışındayım