karennnnn Diyarbakır Dicle Memorial hastanesinde önerebileceğiniz bir doktor var mı ? Aklımda sabire aygün var ama nasıl biri bilmiyorum ya da gidip memnun kaldığınız başka bir doktor var mı ?
omur0607 karennnnn bende Sabire ye gidiyorum 20-25 Mart arası doğumum olacak onda ilk kızımda da o sezeryanimi yaptı inanılmaz hoş ve ilgili bir kadın
nasminan karennnnn aydın beye randevu aldık pazartesi günü çok övülmüş görüşünce tekrar yorum yaparım
karennnnn nasminan tamam teşekkür ederim. Peki muayene ücreti ve doğum ücreti nedir bilginiz var mı ?
nasminan karennnnn muayene 2200 ama Oyak ile anlaşmalı memur indirim varmış onu yüz yüze söyleyecekler %15die muhtemelen
hilalcelik8532 ben sabire Aygün e gidiyorum çok da övüldü bana ben şuan 9 haftalık gebeyim iki kez kontrole gittim her şeyi detaylı anlatıyor seni dinliyor ve sıra bekleme derdim de yok şuan çok memnunum
mnrr Ben Memorial Dicle’de Uğur hocaya gidiyorum tartışmasız Diyarbakır’daki en iyi hocadır . Ama ücret olarak yüksek muayene olarak Perinatologlardan bile yüksek alıyor . Ama kesinlikle değer