Queen3524 5847 ücretsiz kısmına kim giriyor bilmiyorum fakat ben doğumdan, doğumdan sonraki süreçten, odaların temizliği, hemşirelerden herşeyden çook memnun kaldım 🤩
gbdl2023 5847 kontrollerimi profesör doktora gidiyordum ala doğumu normal doktorlarla yapmayı tercih ettim sezeryan olacaktım zaten evet asistan doktorlardi sanırım ama ben memnundum doktorlarla muhatap okunmadı zaten hemşireler anestezici filan gileryuzlulerdi çok ilgilendi herkes
irmairma 5847 kardeşim 3 sene önce doğum yaptı ücretsiz hiç para ödemedi , hepsi de asistandı bir gördüğü doktoru bi daha görmedi ama çok memnun kaldı 2 kişilik oda , eşler kalamıyor malesef , ilgililerdi de , sezeryan oldu bu arada
Queen3524 5847 Rica ederim. Doğum yapmadan önce 3-4 sefer serviste yattım geceleri servisteki doktorlar ilgileniyordu kendi doktorum öğretim üyesi olduğu için o sabahları geliyordu onlarda çok iyi çok ilgiliydi
5847 Queen3524 benim öğretim üyesi değil ama yinede memnunum fakat doğum açısından korkularım var ilk gebeliğim 🥲
Queen3524 5847 Benimde ilk gebeliğimdi ve çok riskliydim anestezisine kadar herkes çok rahatlattı çok güzel bir doğum geçirdim gülerek odaya çıktım içiniz rahat olsun🫶🏻
1kediannesi1 Kızlar bende 9 Eylül’e gidiyorum da, sezaryen olacağım süreç nasıl ilerliyor, doğum oluyor bebeği yanaga koyma vs oluyor mu yada nasıl oluyor babaya gösteriyorlar mı hemen odaya geliyor mu bebek yada benim işlem sürene kadar bebek nerede duruyor
1kediannesi1 Huzurr ben 28 haftalığım, nst ye girdiniz mi beni hala aylık olarak çağırıyorlar ne zaman sık gideriz acaba