almakay helin2 benimde aynıydı 17 haftalık olduk hala canım istemiyor tuzlu ekşi şeyler daha çok yemek istiyorum ve kahveden de tiksindim çok severdim
Briahll helin2 ben özellikle ilk 4 dayımda böyleydim çikolata kokusu bile tiksindiriyordu beni sonra düzeldi.
mavi123_ helin2 tamamen hormonlarla alakalı canım bende ilk gebelipimde ilk 3 ay tatlı dilime sürmedim ve hep ekşi yedim ama bu sefer her ikisinide yedim ama yine ekşi daha ağırlıklıydı. Sanırım gebelikte vücudumuzun neyi eksikse onu canımız çekiyor
Nisanmomy helin2 bende öyleydim. Normalde çikolata delisiyim gebelikte soğudum görmek bile istemiyorum 😀 ekşi çok yedim. Ekmeğe limon sıkıp yiyiyordum
helin2 Benm canım tuzlu be ekşide çekmiyor mide ağırısı hafifde bulantıdan dolayı sadce tuzlu kıraker yiyorm🤦♀️ ama kahve ile sorun yaşamıyorum şükür😊
ghostty helin2 benim de aynısı oldu. Kahve içemiyorum mesela bir aydır tiksiniyorum. Tatlı da aynı şekilde. Meyve yiyorum genelde.
1kovakizi helin2 ben de aynıydım canım zaten normalde de pek tatlı sevmeyen biri olarak tatlıdan öyle tiksindim ki.şu an 30+4 olduk yaklaşık bi 10 gündür canım tatlı istemeye basladı😄