Bereninannesi Kızlar sizce hamile miyim adetim 5 gün gecikti ![https://mutluresim.com/images/2025/11/12/XYCo7Q.jpeg]
Deleted33000 Bereninannesi kız tam net iki çizgi çıkmış bu kadarı da yaniltmaz bence hamilsein hayırlı olsun
Bereninannesi Ya çok teşekkür ederim kızlar ne bileyim test markasıyla alakalı olumsuz yorum okuyunca tereddütte kaldım sormak istedim çok sağolun🥰
Bereninannesi Meliss- 5 günlük bi adet gecikmesi sıcak basma yoğun uyku hali yoğun bulantı mide yanmasın belirtilerim canım
Bereninannesi hilalaselll4 ilk değil canım 3 yaşında bi kızım var 5 günlük bi adet gecikmesi sıcak basma yoğun uyku hali yoğun bulantı mide yanmasın belirtilerim canım
Bereninannesi Gamzeee__ canım benim ya Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰
Gamzeee__ Bereninannesi amin Canım insaAllah benimde kısmetse 2. Düşük riskim Var bakalım sürekli hastanedeyiz duanızı eksik etmeyin 9+6
Bereninannesi hilalaselll4 evet kesinlikle ikisi de var hatta şu an bile var bi kaç gün önce de başım çok ağrıyodu
Bereninannesi Irem-61 senin belirtilerin neydi canım benim benimle paylaşabilir misin iki saat önce falan yaptım ben bu testi göğüs hassasiyeti mide bulantısı 5 günlük adet gecikmesi yoğun uyku hali mide yanması bi de sık idrara çıkma belirtilerim var
Irem-61 Bereninannesi benim 3 gün geçmişti öyle gördüm. Benim de yoğun mide bulantısı halsizlik vardı. Üşüttüm sandım hatta. İshal de vardı. Meğersem bazı hamilelik belirtilerinde ishal de varmış 🥰
Bereninannesi Irem-61 benim de ishalim vardı inanki bu kadar belirtiye hatta koyu çizgiye göre hamileyimdir herhalde dimi lütfen öyle olsun 😅
Irem-61 Irem-61 Bereninannesi inşallah seninki baya belli benim ki azdı ikinci çizgi hemen beta verdim 107 çıkmıştı
Bereninannesi Gamzeee__ hamilelerşn duası kabul olur derler Rabbim bu süreci sağlıkla ve risksiz geçirip doğum yapıp bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim kendine dikkat et