anonim211 çatlatma tedavisinde deneme arttıkça şans artıyor canım hiç olumsuzluğa kapılma mümkün olduğu kadar düşünmemeye çalış süreç boyunca kendini başka şeylerle oyala biliyorum kafadan atmak çok zor herkes söylüyor ve sinir bozucu oluyor ama gerçekten fazla düşünmemek gerekiyor kendini sıcak tut ayaklarına sıcak su torbası koy hep benim 4 denemede pozitif oldu hiç umudum yokken olursa olur olmazsa işe girerim çalışırım diye düşünüyordum 15 ekimde çatlatma iğnesi oldum 15 16 17 ekimde ilişki oldu 17sinde sabah akşam 2 kere çünkü çatlama günüydü ilişki sonrası hiç kalkmadım en az 2 saat yattım ayaklarımı diktim hiç banyo yapmadım ilk gün regli için olan sıcak pedlerden yapıştırdım karnıma rahmim ısınsın diye diğer günler hep sıcak su torbası koydum ayaklarıma kendimi yormadım 28 ekimde test yaptım negatif çıkınca çok üzüldüm ve bir kaç günlük tatile gittim 31 ekimde hala regli olmayınca son kez test yapayım dedim ve pozitif çıktı 2 yıldır deniyoruz ve bende pcos var biraz kilomda var bunlara ek olarak epimedyumlu macun kullandı eşim onda sorun yoktu ama destek olarak dilerim isteyen herkes bu duyguyu yaşar rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın isteyen herkesin kucağı dolsun inşallah bende sağlıkla kucağıma alırım çok uzun yazdım umarım işinize yarar bir şeyler olur 🤗