iyiliktozu Güzel anneler selam, geçen hafta şeker yüklemesi yaptırmıştım 1. Tokluk sıkıntılı dedi doktorum ve eve cihaz alıp takip etmemi söyledi. Benim gibi süreçlerden geçenler ölçümleriniz nasıldı, sınır kaç olmalı ve süreç nasıl ilerledi merak ediyorum..
Fatmanurduru iyiliktozu merhaba, bende geçen hafta yaptırdım ilk saat tokluk 156, ikinci saat 138 geldi. Doktor şeker yok yediklerine dikkat et dedi. Evde cihazım var kontrol ediyorum ara ara yemek sonrası 2. Saatte 148 i falan gördüm dün canım çok sıkılıyor sanırım diyetisyene gideceğim 🥲
iyiliktozu Fatmanurduru bana sonucumu söylemedi ama evdeki ölçümlerim benim de öyle geliyor. Dikkatli yiyorum zaten. hatta 3 gündür meyve bile yemedim ya yüksek çıkarsa diye.İnternette 1. Saat 140 2. Saat 120 yi geçerse şeker var diyordu ben de tedirgin oldum o yüzden
iyiliktozu Fatmanurduru benim de 1. Toklukta 171 gördüğüm oldu 🥴. Tatlı yediğim zamanlar kaç oluyordu acaba
Fatmanurduru iyiliktozu evet maalesef öyle.. biraz dişimizi sıkmamız gerekiyor tatlı, meyve , hamur işi uzak durmak lazım çok yükseltiyor ama çok zor 🥲