birmesele Kızlar merhaba , adetim 6 gün gecikti hiç bu kadar gecikmezdi . Test yaptım negatif sonradan pozitife dönen oldu mu , en kötü ihtimal söktürmek için ne yapmam gerekiyor doktora gitmeden
minaa_2356 birmesele merhaba benimde 15 gün gecikmem var normalde 29 Eylulde adet oldum 24 ekimde doktora gittim yumurtalık yeni çatlamış dedi 23 gecesi ilişki olmuştu ilişkiden 13 gün sonra sanah 6da test yaptım. Negatif çıktı bir daha da yapmadım test benimde adet olacak gibi kasik bel agrım var normalde adet olacağım zaman göğüslerim şişer ağrı olur ama 15 gündür gecikmem var görüşlerde tık yok. Sizde gec yumurtlamis olabilir mısınız çünkü yumurtlamadan 12-16 gün sonra adet başlar diye okumustum bir yerde ama benim halen gelmedi 😅 ben burda gecikmenin 11 gününde kan verip çok az değerle hamile olanı da gördüm Allah’tan ümit kesilmez Rabbim en kısa zamanda isteyen herkese size de bana da hayırlı evlatlar nasip etsin
_efinah08 birmesele 5 günlük gecikme sonucu test çubuğu ile kontrol ettim tek çizgi oldu ama kendimde farklılık hissettiğim için sağlık ocağında kan verdim beta 4306 çıktı tekrar test aldım ama testte bu seferde hiç çizgi olmadı 🫠 demem o ki hiç kendini riske atma çubuklarla , hemen bir kan tahlili ile test ettir canım 🌸
Denizz44 birmesele Gebe olmadığınıza eminseniz soğan suyu yada civan perçemi çayı rahmi gevşeterek kanamayı başlatır sökülür
birmesele Denizz44 yani test yaptım evde negatif daha sonradan pozitife dönermi bilmiyorum , günlerdir sadece adet ağrısı gibi karın ağrısı çekiyorum devamı gelmiyor
esiladuhan birmesele kan verip netleştirdikten sonra maydanoz suyu yada civanpercemi demleyip içerseniz adetiniz sökülür
birmesele minaa_2356 amin amin canım bi düşüğüm var 7 ay önce hiç bu kadar sarkmazdı telaşa bindim inanki , bekleyelim bakalım 😌
minaa_2356 birmesele brnimde biri 3 aylıkken kalbi durdu diğeri 2 aylık olmak üzereyken düstu 7 8 aydır deniyoruz olmuyo
minaa_2356 birmesele aslında bende bilmiyorum daha önce yoktu 2 ay önce doktora gittiğimde pcos var dedi sağ overde ertesi günü başka doktora gittiğimde 2 doktor kontrol etti gayet iyi pcos falan da yok dedi yine başka doktora gittim pcos yok dedi yani toplamda 3 doktor da pcos yok dedi ilk gittiğim bi kaç şeyde de saçmaladı aslında halen regl olmadım en son 29 Eylül’de oldum
birmesele minaa_2356 genelde düzensizlik oldumu aklıma hep o gelir bende de var ama düzenli oluyorum maksimum 3 gün gecikme olurdu
birmesele _efinah08 _efinah08 çok sevindim 🥹 bekliyorum ya olsun diye ne zaman bidahaki döngüm gelir ozamann direk kan 😂
minaa_2356 birmesele yani benim hep düzensizdi bekarken de geç olurdum ama düşükten sonra düzene girdi bikaç ay sonra tekrar şaştı
minaa_2356 birmesele kaç gün gecikme oldu kan verdiniz mi bende halen olmadım en son 29 Eylül’de oldum
birmesele minaa_2356 en son 6 ekimde oldum 2 gün önce pembe bi hafif geldi sonra az kahverengi bugün pembe peçeteye silince geliyor , kan vermedim