kartanesi___ Puseti de olan kullanıp memnun kaldığınız veya başkalarının tavsiyesiyle aldığınız bebek araba marka modellerini yazar mısınız? Çift yönlü olursa çok sevinirimmm🫶🏻O kadar çok çeşit var ki asla karar veremiyorum 😬
Pikacu6868 kartanesi___ Bebek alışverişindeki en zor konu bu galiba bıktım bende model bakmaktan 😄 Biri elimize hazır liste verse de direkt onu alsak 😄
Artemiss_ kartanesi___ Etrafımdakilerin önerisi ile kasım indiriminde cybex eezy s twist2 ve aton b2 aldım☺️
Angelmom1 Bende bunun için postlara bakıyordum fikirlere açığım ayrıca hafif ama baston olmayan tek düğmeyle katlanan pratik yer kaplamayan bisey arıyorum öneriler için şimdiden teşekkürler
Ygmr- Çok araştırdım sürekli seyehat eden biri değilim çevremden de duyduğum kadarıyla pierre Cardin alacağım sanırm
nursemaogut Prego arteon, hafiflik malzemele kalitesi ve çift yönlü olması benim için önemliydi yeni serisi tek elle kapanıyor hepsiburadadan Kasım indirimlerinden 14.000 aldık
Artemiss_ Irem-61 Ayak örtüsü ayrı alınıyordu almadım ben ☺️ “Otomobil koltuklarında otomobillerin emniyet kemerleri ile bağlantı yöntemiyle kullanıma uygundur” böyle yazıyor. Açıkcası ben zaten maxi Cosi mica 360 pro istiyordum onu aldım oto koltuk içinde ☺️
Artemiss_ kartanesi___ Henüz doğum yapmadım ben 🥹 uzun zamandır kullanan arkadaşlarım var memnunlardı görüp aldım o yüzden. Bi yeğenimde denedik şimdilik 😄😄