esrskr İlk gebeligimde 17 18 gibi hissetmiştim bu bebiste cok erken hissettim özellikle yemek yedikten sonra baya hareketli kıpırtıları hissediyorum cogu anneye göre erken olabilir ama benim gibi erken hisseden var mi
Atiye2727 esrskr esrskr bende ilk gebeliğimi 21 . Haftada hissetmiştim ikinci gebeliğimide 13. Haftada hissettim çok güzel bir duygu 🥲
esrskr Atiye2727 evet ya gerçekten çok güzel ve rahatlatıcı ilk haftalarda hareket hissetmiyorum diye bebek iyi mi diye şüphe ediyordum çok şükür hareketleri erken hissettim için rahatladı☺️
Dinolisoo 2 ci gebelikte normal erken hissetmek hem artık az çok biliyorsun haraketlerin nasıl olduğunu hemde rahim kasları genişliyor ikinci gebelikte öyle diyorlar yani bilmiyorum ben daha ilki doğurmadım😂😂
esrskr Dinolisoo sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım sende 😍 gerçekten öyle her şeyi önceden bilip yaşamak güzel Bi hismis
esrskr Daisyy000 aaa ne güzel ben hep yorumlarda çok erken yazanları görmüştüm demek ki çoğunluk hissetmis☺️
Atiye2727 esrskr çok şükür canım sağ salim kucağına alırsın inşallah 🤲 benimde 3. Gebelik sabırsızlanıyorum hareketleri için aynı duyguyu tatmak ne kadar güzel tarif edilemez 🥲❤️