victorya Herkese merhaba Benim 4 kasım en son 3000 çıkmıştı hgc değerim henüz doktora gidemedim benimle aynı tarihler olup Doktora gidip keseyi gören arkadaşlar var mı?
Bezelye1 victorya 1 kasımdı benimde keseyi göremedik geç döllenme olabilir dedi doktor haftaya salı tekrar gideceğim bakalım
masmelow victorya benim 5 kasımda olmam gerekiyordu doktora gittim 5+3 de keseyi gördük 10 gün sonra gel bebeği ve kalp atışını görelim dedi. Bu cuma kontrole gideceğim 🙏🏻 hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🌸🫶🏻
Dinolisoo victorya o zaman 7 haftayı bekle. Bende kan verdim 1985 çıktı doktorum 7 hafta doldur öyle gel dedi. Daha net görünecekti git gel olmasın diye. İlk kontrole 7 haftada gittim kalp arışıda duydum
Bezelye1 victorya inşallah bakalım bu muayenede aslında vajinalden görürüz dedi doktor ama ben istemedim
victorya Dinolisoo ya ben de öyle yapmak istiyorum ama boş gebelik falan olur diye de çok korkuyorum Ya niye böyle bir düşünceye girdiysen yaşayınca dış gebelik geçirmiştin herhalde psikolojisiden kurtulalım
Dinolisoo victorya ay yok ya kendini öyle negatif düşüncelere sokma. Ama erken gidersen kese görünür ama boş görünür diğer haftaya kadar daha da üzülürsün
victorya Bezelye1 Ben de vajinal istemediğim için işte biraz geç gitmeye çalışıyorum ama Meraktan çatlayacağım🤣