Prensannesi111 Kızlar 9 kasımda Yumurtlama demişti testin satıcısı, bugün testim böyle koyu çıktı ayyy delirecem yardımcı olur musunuz???
mom28_ Prensannesi111 hergün düzenli yaptınız mı takip ettiniz mi öyle olsa daha iyi anlardık ama bu şekildede yumurtlama başlamış gösteriyor 24 saat içinde yumurta çatlar
Miracle_1 Prensannesi111 testlerde sıkıntı mı var anlamadım canım benim de bugün pik görünüyor kaç gün oluyor yumurtlama anlamış değilim
Edmr97 xyzxyz benim adetim 21 Eylül başlamıştı 26 Eylül de bitti. Ve bu gün döngümün 53 günü ne yapacağımı bilmiyorum hayalet çizgi görüyorum yada ben delirdim artık çizgi araya araya yardımcı olun lütfen
Prensannesi111 xyzxyz pcos var bende canım en son 18 Ekimde oldum geçen ay 2 ay olmamıştım tarlusal kullanmıştım. Doğum kontrol hapı kullanıyordum yeni bıraktım o yüzden döngümü bilemiyorum
Edmr97 @“xyzxyz”#p xyzxyz )  Bakın
Edmr97  bunlarda son birkaç günün ovulasyon testlerim
Prensannesi111 dalyaluna35 ya pazar günü pik diye 3 gündür ilişki oldu zaten bugün olmasa da yarın olsa bi sorun olur mu
dalyaluna35 Prensannesi111 genelde doktorlar 1 dolu 1 bos onerirler dun degerlendirmissiniz zaten bugun de bos geçmeniz sorun olmaz sperm 72 saat yasiyor ☺️