civciv89_ Her insan bir başka insandan güç alır, destek görür, dayanışma içinde olurlar, hayatta olma amaçlarımızın en önceliklileri bunlar değil mi zaten?
Tabi ki güzel deneyimleri paylaşmalı, zorluklara destek olunmalı.
Tanışmaya gerek yok ki, dünyanın bir ucunda da olsan, aynı mahallede komşum da olsan aynısını yapardım. Yeter ki yoluna ışık olsun. Bana da başka yakın bir iş arkadaşım vesile olmuştu. Böyle böyle bayrağı bir başkasına devrederek devam ettireceğiz bu süreci🌸Arkadaşımın kızı oldu, benim de kızım oldu, darısı başına inşallah🫶🏻
Benim de rahmimde cep varmış, operasyon anında gördüler, belki o yüzden ben de hamile kalamadım, bir çok son dakika durumu oluyor. Benim de 1 regl ötelenmişti transferim enfeksiyon şüphesiyle, garantili olsun diye. Zaten doktorun düşüneceği şeyler bunlar senin değil🫠🙈🙏🏻
Güzelce duşunu al, kıyafetlerini hazırla, duanı et, müzik dinleye dinleye git, gerisini yukarıya bırak. Yolun izin açık olsun.
Hemşireler çok tatlı ve deneyimli. Çıkışta Beşiktaş’ta bir simit & çay yiyin eşinle birlikte. Maçka parkında bir nefes alın, ohh miss!
Belki sen de Haziran da hamile kalıp Mart ta doğurursun benim gibi🥰🤲🏻
Beni habersiz bırakma. Kalbim ve dualarım seninle ve minik yumurtalarınla olacak🙏🏻🧿🫶🏻🐣