Trakyali 2-3 gündür ayağa kalktığımda kasıklarımda ağırlık varmış gibi hissediyorum adım atarken zorlanıyorum ve dün beyaz jöle kıvamında akıntı geldi sizce nişan mı? Kasıklarda bu kadar baskı olması bebeğin doğum kanalına girdiğini mi gösteriyor?
Dmlirmak Trakyali bebek kanala girdiyse yürüyemezsin ben şu an mesela yuruyemiyorum ve makattada bir ağırlık hissediyorum onu mutlaka hissedersin eğer kanaldaysa akıntı ise benden de aynısı geliyor bende internette beyaz akıntı olabilir diye gördüm nişanı bende de o durum var ama bilemedim bende
aliimraan Trakyali nişan değil 35+2 haftalık bende mantar enfeksiyonu var öyle oluyor akıntıları,nişan daha çok ve daha katımsı olur
Trakyali bizzocone Nişan gelmesi mutlaka kanlı bir akıntı şeklinde olmaz. Bazen tamamen renksiz, jelimsi veya beyaz-sarı bir akıntı şeklinde olabilir. Yazıyor internette o yüzden merak ettim
bizzocone Trakyali normal akıntıyla da karıştırılabilir gebelikte akıntının artması da normal O sebeple bir şey diyemem
Trakyali Dmlirmak penguen gibi yürümeye başladım zaten :) her adım canımı yakıyor. Nişan gelince doğuma az kaldı deniyor o yüzden bende emin olmadım acaba birden sancilarla birlikte doğum başlar mı erken değil mi korkusu oluştu
Dmlirmak Trakyali nişan çok öncesinden de gelebiliyor nişan olunca hemen doğum olmuyor ki bir aydan fazla bekleyen gördüm ben. Korkma Allah’ın izniyle sağlıkla gününde gelecektir bebislerimiz
aliimraan Trakyali sonlarına doğru oluyor böyle akıntı, zaten nişan olsa bir kaç saat sonra da sancı gelir, ilk doğumumdan biliyorum
Trakyali Dmlirmak 2 haftayı buluyor deniyor bende öyle biliyorum heyecanlanıyor insan 🙂 teşekkürler inşallah 🙏🏻