Busekaratas Mahidevran61 benimde 34 bitiyo ufaktan bi korku var sanki arada bi alttan bi baskı hissedince bi garip oluyorum 🤭🙈
Senaamomm Mahidevran61 bizde 37 +6 olduk her an gelebilir dedi doktorumuz kendimi çok dinler oldum korku heyecan da sardı tabi👶
Pehlivanligul Beenn 36+6 oldum korku sardı. Ilk dogumum olcak Özellikle suni cekip cekip sezeryan olmaktan cok korkuyorm 🙄
Mahidevran61 Busekaratas bu aya kadar bısey yoktu sımdı doguma tas catlasin 3 haftam kaldi bilmiyorum nolucak
Mahidevran61 Hilal34 nasil yapıcam bilmiyorum devlet te yapıcam dogumu sezeryan isteme sansımda yok mecbur normal yapıcam aslında bı yandan cabuk toparlanirim diye sevınıyorum ama nasil yaparım bilmiyorum
Senaamomm Mahidevran61 yapmadım canm bnm de ilk doğumum ama yalancı sancılarım oluyo arada dinlenince geciyo. Doğum sancıları için de şiddetli ve düzenli adet sancısı gibi diyorlar belden girip kasıklara doğru inen bi ağrı olarak anlatiliyo
Nihaldc Mahidevran61 Gün sayıyoruz.. Korku heyecan merak hepsi bir arada. En çok korku tabi 😭😭 kendimi zor bisi olsaydı kimse 2. Çocuğu yapmazdı şeklinde motive etmeye çalışıyorum 🤣🤣 hepimize kolay sağlıklı doğumlar 🖤