Edmr97 yaseminkarakus0728 YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN KIZLAR NİCE MUTLU SAĞLIKLI YILLAR GÖRELİM MUCİZELERİMİZ BİZE GELSİN. Sen ne durumdasın canım ben dün pik gördüm bu gün çatlama oldu 14 gün sonra test yapıcam bakalım inşallah olmuştur 🤲🏼❤️🌹
yaseminkarakus0728 Edmr97 seninde yeni yılın kutlu olsun canım. Bu ay sana ve diğer bekleyen tüm kızlara mutlu bebis haberleri almayı diliyorum 💕
yaseminkarakus0728 Edmr97 hiç yapmadım canım cinku iğnenin içinde beta HCG hormonu var ve bu etkisi vücuttan 12 gün sona falan gidiyor o yüzden test yaparsam pozitif cikicam iğnenin etkisiyle
Edmr97 yaseminkarakus0728 anladım canım yani 5 6 sında falan yaparsın burayada at haber ver inşallah güzel haberler alalım
yaseminkarakus0728 Edmr97 7 ocakta kan vericem canım sağlık ocağında. Gitmisken testtde alırım o gün testte yaparim
yaseminkarakus0728 Edmr97 hayırlısı olsun canım. Eğer pozitif çıkarsa kızım aşırı çok mutlu olucak zaten onun için denemistim
yaseminkarakus0728 Edmr97 canım son durum ne sende. Benim bugün akşam üstü mide bulantısı oldu tek belirtim bu şimdilik
Edmr97 yaseminkarakus0728 hadi inşallah dualarım seninle canım ben acildeyim şu an kalp krizi geçirdim ama şimdi iyim çok şükür kaçmayı bekliyorum yani hiç test yapmadım zaten 7 dpo bu gün