Edmr97 yaseminkarakus0728 bu sabah test yaptım negatif canım olsaydı çıkardı heralde artık bu günde adetim sökülür heralde umudum kalmadı daha da zaten 🥺
seymaaksuu @Edmr97 hayır öyle söyleme lütfen vakti zamanı ne zamansa o zaman olsun allahtan ümit kesilmez 🥲🩷
yaseminkarakus0728 Edmr97 anladım canım sen kalbini ferah tut en güzel en hayırlı zamanda olucak inşallah
seymaaksuu @Edmr97 hayırlısı olsun hakkımızda en güzeli olsun inşallah kısa zamanda biz de çocuk sahibi oluruz
Edmr97 seymaaksuu inşallah amin canım rabbim tüm isteyenleri sevindirsin kimsenin kucağı boş kalmasın
yaseminkarakus0728 Edmr97 iyiyim canım çok sağol sen nasılsın. Çatı ağrılarım oluyo ayakta pek duramıyorum hemen yoruluyorum antalya sıcağı beni maffediyo ama dayanmaya çalışıyorum. Uygulamaya göre son 76 gün kaldı ama sezeryan olucağı için daha erken olucak doğum
Edmr97 yaseminkarakus0728 Allah yardımcın olsun canım . Bende iyiyim çok şükür . Dün 3 ncü ovitrelleyi vuruldum EVA actisperm jel verdi doktor bakalım inşallah beklemedeyiz şimdi bol bol geziyoruz düşünmemek için çünkü evde olunca insan ister istemez düşünüyor elde değil . Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkese nasip olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
yaseminkarakus0728 Edmr97 amin canım inşallah. Rabbim sanada inşallah tez zaman da nasip eder hemde ikiz nasip olsun inşallah