seymaaksuu @Edmr97 cumartesş kan vericem geçtiğimiz pazar adet olmam gerekiyordu olmadım bakalım cumartesi nolucak doktor kan ver sonucu bana yaz dedi
Edmr97 seymaaksuu inşallah geç döllenmedir vardır canım benim iğnenin 7 günü ovulasyon testim çok pik çıktı anlamadım silikleşmesi gerekmiyormuydu benimde kafam karıştı ama iğnenin etkisi heralde
seymaaksuu @Edmr97 ben hiç ovülasyon testi yapmadım o yüzden onu çok anlamıyorum Bişi diyemem ama ben hiç 13.14 günü kadar test falan yapmadım direk kan verdim onda da çıkmadı doktorum da erken vermişsin cumartesi tekrar ver dedi bakalım
Edmr97 seymaaksuu bende yapmayı düşünmüyorum bekliycem sadece ovulasyon yaptım meraktan oda baya pik pozitif çıktı
seymaaksuu @Edmr97 ovulasyon testi nası bişey ki ne zamanlar yapılıyor ben hiç kullanmadım bilmiyorum nası Bişi yumurtlama gününü mü takip ediyorsun her gün mü yapılıyor test
Edmr97 seymaaksuu evet adetin bittiği günden itibaren pozitif olana kadar her gün yapıyorsun pozitif olunca değerlendiriyorsun
seymaaksuu @Edmr97 kan vericem öğlende bakalım İniallah vardır iki haftadır göğüsüm de hassasiyet var dokunmuyorum
seymaaksuu @umutetm silik var gibi benim de testim böyle marka farklı ama bu marka için Bişi diyemiyorum
Edmr97 umutetm çok sevindim senin adına darısı @seymaaksuu yla bizim başımıza ❤️ ve tabikide bütün isteyenlerin
seymaaksuu @"Edmr97 amin inşallah kanda çıkmadı🥲 diğer adetin de gel dedi ama sanırım gitmiycem dha a
Edmr97 seymaaksuu benimde bir hafta kaldı bakalım hiç içimde bi his yok ama bakalım hayırlısı baya kasık ağrım var