beybimom_ mrmother ben göremedim malesef silik de olsa pembe olması gerekiyor koyulaşma içinde yarın yada ertesi sabah yapabilirsiniz
Edmr97 seymaaksuu ben tamamen braktım o sana kalmış brakabiliyorsan brak ben ilk hamileliğimde de brakmıştım kendi keyfim için yavrularımı tehlikeye atmam öyle düşünürsen brakabilirsin bence.
Edmr97 seymaaksuu ama etkileyeceğini sanmıyorum için rahat olsun arkadaşım günde iki paket içiyordu hamile kaldı olacaksa oluyor yani endişelenme stres daha çok etkiliyor bizi😊
Edmr97 mormavikelebekler ay çok sevindim senin adına maşallah benimda yârın ovitrelle için randevum var inşallah bu defa olur aminn 🤲🏻🙏
mormavikelebekler Edmr97 çok teşekkür ederim inşallah sizin de güzel haberlerinizi alırız en kısa zamanda 🤲💐
Edmr97 yaseminkarakus0728 gittim canım iki tane yumurta büyümüş Erken büyümüşler ikiside 16 mm cuma sabah 9 da yine randevum var bakalım iğneyi yapmak için hazırlarsa cuma iğneyi yapıcaz inşallah tutar bu defa 🥹
anneyim01 mrmother Var güzelim Hayırlı Olsun . Hersey istediğin gbi İlerler inşAllah ☺️ Duana Talibim Bu ay Bende Hamile Olayım
mrmother anneyim01 çok teşekkür ederim inşallah sende bize güzel haberler verirsin isteyen herkese nasip olsun inşallah
seymaaksuu @Edmr97 kızlar bugün 10. Gün iğnenin aşırı derece de kasık ağrım var batma gibi mi diyim böyle bi ağrı var ama normal mi sizce ya