ruzgar21 busrayakar 12 de gittim göstermesi baş asagı duruyordu doktor da erken ddi öğrenen nasıl öğreniyor anlamıyorum ya 😀
mervesdoruk busrayakar 13+1 de develet söyledi 14+1 de özelde netleştirdim devlete güvenmedim yada emin olmak istedim tek dr kalmak için
geceannesi busrayakar 12 haftalıkken gittim söylemedi şu an çok erken yanılma oluyor dedi 16 hafta sonrası gel dedi.. İlk hamileliğim de 18 haftada söylemişti cinsiyetini😊
busrayakar ruzgar21 hiç deme kuzum bende ilk kızımda 12 de öğrendim bu gebelikte ne zaman olur merak ediyorum😍
ruzgar21 busrayakar son dakika erkek gibi dedi ama kesin değilim dedi bence o zaman erkek dedim erkek çabuk belli eder kendini
k86 busrayakar evet doğru tahmin etti 🩵 inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı 🙏🏼🌸
mervesdoruk busrayakar evet kız dedi ama ekranda göstermiyolar benfe özelde görmek emin olmak için gittim gördüm rahatladım
sngl2404 busrayakar Eevet ya çok erken öğrendim. Tabiki kesin değil sadece benzetti fikrini söyledi ama doktoruma okadar güveniyordum ki emindim erkek olduğuna ♥️ Çok teşekkür ederim sizede sağlıklı günler diliyorum ♥️