Cigdemruzgar [bilinmeyen] nasıl yani öyle oluyomu kaç yaşında sezeryanla doğum yaptım ve kaç yaşında normal doğum yaptın
MMB ozgeya pardon birşey sorucaktim bu uygulama bittignde günümüzü doldurdugunda yani kapandığında yada biz kendimiz kapattigiimizda önceden açmış olduğumuz postlar siliniyormu ? Bilginiz varmı
ozgeya MMB Eğer üyeliğinizi sildirme talebinde bulunursanız postlarınız da siliniyor,fakat gününüzü doldurup çıktığınızda postlarınız kalıyor🌼
Tugba2626 Bende korkup bazen sezeryan mı olsam diyorum ama bu ne saçma soru tabiki de en iyisi en sağlıklısı normal Doğum . Bunun sorusu mu olur . Hem bebek hem senin için olması gereken normal . Bak kadın sezeryan yapmış çocuk uyanmıyormuş .
Anneballari58 Tugba2626 hangisinin daha sağlıklı olduğuna doktorunuz karar versin son anda sezeryana dönen çok anne var yerleşmeyen bebek açılmayan Rahimden dolayı Sağlıklı doğum versin Rabbim
Tugba2626 Anneballari58 doktorun tabiki dediği önemli . Ama biz burda doktorun dediğini değil . Normalde hangisi iyi onu konuşuyoruz .
Ayseleraslan Benimde son ana kadar sezeryandı 38 de bile normal doğum demişti bugün 39+3 üm kontrolüm vardı tekrar çatı muanesi yaptı ve çok dar olduğunu söyledi bebeğim iiçin aşırı riskli olduğunı söyledi yarın sezeryan olucaö Allahın izniyle kabul ettim bende
Anneballari58 Tugba2626 ama bu bünyene göre değişir işte, çatın darsa zorlanırsın doğumun uzun sürer canın çok yanar çatısı dar olmayana rahatca normal doğum yaptırılır
Hhhzzzlll3545 Ilhame99 ya bu isler oneriyle olmazki canim 😀sen kendin hangisine hazir hissediyorsun onemli olan o bana doktorum sordu anne pskolojisi coook onemli normal dogum oneririm ama sen istemiyorsan zorlamaya gerek yok tramva yaratabiliyr demisti o yuzden kimsenin dedgne bakma bencee
Eymenata Ilhame99 aynı ben🤦🏻♀️ Hem normal dogumdan hem sezeryandan korkuyorum resmen ama bu bebis illa dogacak yani😂 bende 33.haftamdayim hakiimizda hayirlisi saglikla gelsin bebisler. Benimde cevremde kim varsa normal dogur diyo zaten hala makat gelis eger dönmezse mecbur sezeryan olacagim ama mecbur olmasamda yine sezeryana daha yakinim sanki🙄
YavuzunSelini Ilhame99 Sonuna kadar sezeryancym ben normal dogumdan zaten çok korkuyodm sırf eşim ve doktorumun isteği üzerine normal dogum denedim 6 cm acilmayla sezeryana alindim keşke bastan direk sezeryana girseydim o suni sancı denilen acıyı cekmemis olurdum sezeryandan çok memnun kaldim hemen ayaklandim bence kendinize guvenmiyorsanz hiç bosuna caniniza eziyet etmeyin derim
Polo Ilhame99 ikisindende korkmuyorum. Benimde vaktim daraldı. Akışına bıraktım. Kendimi şartlamıorum. Bence sende öyle yap. Ve ben çılgınlar gibi hem normal hem sezryn doğum izliorm. Neyle karşılaşcagımı bilmek için. Sal gitsin yoksa stresin bitmez :)
tomurcukannesi Ilhame99 canımm hiiiiiç korkma bi kere neden korkuyosun ben sezaryenden daha çok korkarım kesilip biçiliyorum diye. Normalde bişey yokki ıkınıyosun bebek çıkıyo bu kadar . Sancı çekmekten korkuyosan oda geçici bişey dayanamadığın noktada epidural al ooh mis. Ben normal doğurdum suni sancıda aldım sonra acısı çok geldi epidural aldım ama mis gibide normal doğurdum 2 dikişim var epiduralin etkisi geçtği anda ayaklandım tuvalete çıktım banyo yaptım bebeğimle hep kendim ilgilendim bi gram ağrım olmadı. Hiç lohusalık vs moduda yaşamadım. Çok dinçtim. Kesinlkte normali tavsiye ederim
ZhraFatih Ilhame99 bnde normal istyoduum caniim dün ackligim var die geldiimm oyle istyoeum la olmuyoo gercektennn zor kii anlatamam Rabbim bir yoluna koymustr bn kndi istegmde sezryan olduum dayanamdm verilen suniye alttan gelenin bakip gdenin bakmasna yoksaa dilde bende normal istyoduum rabbim hepinize kolay gecitler versiin caniim
Gamzeemrmrt Bnce bu bir oneri degılde saglıkla alaklli bişy hangısı kısmetınde varsa o cnm kendıni şartlama oyle☺️
Yenianne90 Her ikisindende korkuyorum ama normal doğum yapmayı düşünüyorum.sürekli kendimi gazlıyorum😂 dünyada 6 milyar insan var bi şekilde doğdu bunlar, herkes doğuruyo sen mi yapamayacaksın, olsun olsun 1 gün full acı çekcen sonra herşey çok güzel olacak gibi şeylerle gaza getiriyorum kendimi.İşin gerçek kısmı kaçış yolu yok her şekilde ikisinden biri olacak.Allah yardımcımız olsun.
KaderAdnan Ilhame99 ben 12saat suni sancı çekerek normal doğurdum ama buna rağmen üstüne basa basa normal doğumu tavsiye ediyorum çok korkuyordum senin gibi doğuramam diyordum ama allah gücünü veriyor gerçekten aynı gün ayağa kalktım kızım bir hafta yoğun bakımda kaldı her gün sabahtan akşama kadar hastanedeydim ilk bir hafta sezeryan olsam gidemeyebilirdim evet zor ama sezeryanda zor aynı acılar belki daha fazlası normal doğumda sadece sancı zor canım benim doğurduktan sonra hiçbişey acı vermiyor bide şununiçin tavsiye ediyorum o an kusursuz ya onu yaşamalısın duygusunu anlatamam muazzam bişey doğum doğar doğmaz göz göze geldik kızımla anlatılamaz çok güzeldi korkularının üstesinden gelirsin sağlığın açısından bi problem yoksa bence normal olmalı