BurcuuA Bulut74 bende yiyorum canım doyma hissim ölmüş gibi 😁 ama gereksiz şeyler yemiyorum o ayrı 😁 bakalım sonuna kadar kaç kilo alıcam şimdi iyi gidiyorda 😁
Bulut74 BurcuuA son 1,5 ay bebek alıyor ilk kızım da kilo alımım durmuştu. Bunda nolur bilmiyorum bakalım 🤔 Alınan. Kilo çabuk gidiyor ama yani ben hemen verdim. Bünyen kiloya alışık değilse verirsin.
BurcuuA Bulut74 ben hiç kilolu olmadım ki 25 yaşındayım hiç 50 olmadım evlendim 52 oldum bebeğimle beraber 56 olduk fazla kilom hiç olmadı şimdi bile göbişten başka bişeyim yok az göğüsler büyüdü ama napalım
Bulut74 BurcuuA bende kendimi bildim bileli 57-63 kilo arasında kalırım. Ama ilk kızım da 80 bi gördüm. Göbeğim şuan kocaman 🙄 göğüslerim dersen almış başını gitmiş. İkinci olduğu için biraz çabuk büyüdü karnım falan, gören Doğuma az kaldı diyor 😬 daha 3 ay var. Haziran başı görünüyor ama mayıs sonunda gelir gibi benim ki 🤲
Zeynepdgdln BurcuuA canım ben 38+4 oldum toplam 8 kilo aldım insanlara kulak asma bebeğimde ben de sağlıklıyım önemli olan o 🙏🏻
Busra_bugraaa BurcuuA bende 34 haftalığım ama sadece 6 kilo aldım bazı insanlar hamileliklkerinde kilo almıyor bu bana göre iyi birşey eğer bebeğinin gelişimi iyise Doğumdan sonra vermesi daha kolay olur seninde bebeğinin gelişimi iyise kafana takmana gerek Yok ki canm
BurcuuA Busra_bugraaa en son 14 şubatta gittim yine 56 dı kilom bugun sağlık ocağına gittim izlem için yine 56 çıktım annemde hamilelikte çok kilo almamış galiba ona çekmişim doktorum bebeğin gayet iyi gidiyor sorun yok demişti şimdi 15de gidicem bakalım bebeğim kaç kilo oldu
BurcuuA Bulut74 Benimde Mayıs sonu Haziran başı😁 o gögüsler beni bunalıma sokuyor eski halini almaz mı onlar ya 🙁
Bulut74 BurcuuA maalesef almıyor canım 😥 küçülüyor ama sarkık oluyor biraz. Ben çok uzun emzirdim belki ondan ama süt doluyor sonra boşalıyor ister istemez pörsüyor 🙄
Bulut74 BurcuuA İnan doğurduktan sonra, gögüsmüş, kiloymuş, acıymış, agrıymış hepsini unutuyorsun. Bi de büyüsün anne anne diye dibinden ayrılmasın o zaman dünyalar senin oluyor 🙈😌🤗😘
BurcuuA Bulut74 ah ben bir doğursam onu mis gibi kokusunu içime çeksem doya doya anne dedi zamanları görsem yerim bitiririm onu 😁
Bulut74 BurcuuA ben de çok istiyordum. Şimdi çeneden ibaret bi kızım var 😬 “anne “ dediğini “baba” dediğini daha duymadık. Annecim babacım sürekli 🤗💕 bakayım bu kızım nasıl olacak 🤲🤗 Rabbim tez zamanda kavuşmamızı nasip etsin inşallah 🤲😉