Betul29 Kızlarr sezeryan olacağım, siz hangisini tercih ettiniz ve neler yaşadınız fikir verir misiniz bana🥹 biraz panik biriyim panikleyince midem falan bulanır heyecandan spinal düşünüyorum ama yine de acaba mı diyorum 🫣
mimaa Betul29 Ben de sezeryan olacağım şurda bekliyim 🌸 Bende spinal istiyorum ama ya çok panik olursam diyorum genel olsam bu sefer o ağrıyla uyanmak daha mı zor diyorum 🫣
demirrleydi_ Betul29 ben ikisinide spinal tercih ettim bebeğim doğar doğmaz öpüp kokladım bütün ameliyat sürecini izledim lambadan😂
1ogrencianne Betul29 spinal oldum. Bende tek sıkıntısı baş ağrısı yaptı. Bol su ve acı kahve içmek gerekiyormuş öğrenince hemen geçti başımın ağrısı. Onun dışında çok güzel bir süreçti. Hiç panik olacak bir şey yaşamadım. 2. Dogumum da inşaAllah spinal ile olcak 💐
mom_51 2 sezaryen oldum hepside spinaldi kuzum. Ve çok rahat geçti zaten panik yapılacak bişey yok 5 ile 10 dk arasında hemen bebişine kavuşuyorsun. Çok güzel bir an 🥹
annesioglusu1 Spinal oldum rahat geçti yanımdaki kız genel olmuştu kötüydü hali uyanması ağrıları kendine gelmesi vs uzun sürmüştü
Yazmelegi_ Betul29 genel oldum tüm surecim de rahat geçti. Ağrı ile uyanmadım 1 saatte kendime gelmişim gayet iyiydim
edaabykl Betul29 spinal bence çünkü dogumdan sonra uyusukluk hemen gecmiyor ve hemen agri yasamiyosunuz normal dogum givi bebegi o an goruyosunuz cok guzel bisey ama genelde hic bise hatirlamicaksiniz sonrasinda cok agri oluyor ve genel oldugu icin boğazda kuruluk kendine gelme vs derken bebekle cok daha gec ilgileniyorsunuz genel zor bence
Srp53 Betul29 tercihi bana bırakmadılar spinal oldum ben de panik bi insanım çok midem bulandı evet ama o an söyleyince bi ilaç yapıyorlar ben kan falan da görünce bayılan bi insanım doktora bunu söylediğim halde yine spinal yaptı 😂bebeği çıkardıktan sonra bayılttılar cidden hiçbir şey anlaşılmıyor ama ben kendi kendimi paniğe soktum öyle olunca tansiyonum düştü.
mom_51 Betul29 kız tabi o kadar kısa bir süreç. Kesi ettıktan 5 dakka sonra bir ağlama sesi geliyor ve hemen bebeği senin yüzüne yaklaştırıyorlar. Öpüp kokluyorsun. 10 dakka da dikiş atıyorlar hop bitti işte 🤭
edaabykl Betul29 genel anestizide hemen ilgilenemezsin ama bende oldum sezeryan bebegi o an gordum hemen odama cikinca emzirdim ilgilendim agrim olmaadi bir kac saat rahattım panik olursan sakinleştirici yapiyolar zaten söylemen yeterli
gozde91 Betul29 bende çok kararsızım bi yandan aman uyuyayım diyorum bi yandan spinal yaptırıp herşeyi göreyim diyorum ama heyecanlanırım diye çok korkuyorum
annekiz6141 Betul29 3 sene önce spinal oldum bende genel istiyordum ama tereddutteydim doktorum korkulucak bişey yok kızım bende cocuklarimi spinalle dogurdum dedi + bende aşırı panik atak hastasıyım.. herşeyi anlatıyorlar zaten karnina bastiricaz falan bebeği cikartiyoruz ben a aaaa acıyor diyodum ama halbuki hiç bişey hisedilmiyor o an panik yaptım bi bayilttilar beni saniyelik 🤣😅😅😅 odaya geldiğimde agrım sizim yoktu kum torbası da vardı bastirdilar mi bana hatırlamıyorum hiç inanki.. Ama uyuşukluk geçtikten sonra ağrı kesici vs istemedim hiç ben.. Ayağa kalkarken korktum çok ponçik bir hemşire vardı dedi yere bakma karşıya bak bide karnını tut daha rahat yurursun dedi öyle de oldu paso yurudum hastane koridorunda 🥰 baş agrım vs benim olmadı.. Sadece ameliyata giderken çok cisim geldi 🤣 beni bayittiktan sonra taktılar onuda 😅
karayelll İlk doğumu genel anestezi olarak yaptım kendim istedim panik oluyorum diye ama şimdiki aklım olsa asla genel olmazdım.Amelyat bitince uyandigin an başlıyor ağrıların bebek falan gözünde olmuyor çok ağrı cekiyorsun.Nasipse yine gebeyim bunu belden Olcam sakinleştirici vuruyorlarmis sanırım inşallah bunda da baş ağrısı yapamam