1Ali Kızlar böyle buram buram vanilya kokan sıcak tonlarda bildiğiniz kod var mı? Baharat ve odunsu notaları gelmeyen
edaabykl 1Ali vanilya kokmuyo ama ben sürekli bunu kullanıyorum koklayan herkes bayiliyo V.105 kokusu 🌸
Esma006 1Ali dışı kırmızı olanı kullaniyodum çok güzel kokuyordu kalıcı bir kokusu kendine has gibiydi ama 1600 olmuş fiyatı artık almıyorum bargello 122 alıyorum 😓
edaabykl 1Ali MAD V105, meyvemsi tazelik ve çiçeksi zarafetin mükemmel birleşimini sunar. Üst notalarda misket limonu, bergamot ve kirazın canlı enerjisi; ilk sıkımda ferah ve tatlı bir açılış sunar. Kalp notalarında yer alan zambak, frenk üzümü, manolya ve şakayık, parfüme çiçeksi bir derinlik kazandırır. Böyle buldum netten ben cok beğeniyorum hic değişmeden bunu kullanırım sürekli 🌸
kalbimmmmmmmmmm 1Ali nuryilmaz8 Bende 109 kullaniyorim ama vanilya kokusundan ziyade buram buram baharat kokuyo bence
nuryilmaz8 kalbimmmmmmmmmm ay hayır tabiki de w109 ile karıştırıyor olabilir misiniz ? Deniz kızı kokusu derler buna alt notaları full vanilya v112 de öyle
ErsBegAs 1Ali aiiy çok sevdiğim “amour” çokzelll 🥹😍 niş serilerinden MAD’in doldurma değil kesinlikle kendi ürünü ve gelen geçen bu koku ne diye soruyor evime bile sindi kokusu 2 fıs.. 😍
ErsBegAs 1Ali Üst Nota:Limon, Ozon Kalp Nota:Amber, Yasemin, Gül Dip Nota:Vanilya, Misk, Odunsu Dip nota en son artık kalan kokusu oluyor 🥹 ilk sıktığınızda olan limon kokusu vanilya ve odunsuya bırakıyor yerini misss
1Ali ErsBegAs güncellediğiniz halini gördüm, mağazası biraz uzak bize bunu kesinlikle not aldım gittiğimde deneyip öyle karar vericem 🙈trendyolda indirim var diye şuanlık normal doldurma haline bakıyorum elimin altında iki üç çeşit bulunsun diye bu belkide imza kokum olur kim bilir🥰teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için🤍