melosm etkafa Aslında sonuç aynı gün çıkıyor ama sisteme geç düşüyor, eğer ebenin ya da sağlık ocağının numarası varsa arayıp öğrenebilirsiniz 🌿
etkafa @Yazmelegi_ @Innerglow @myangelson @eslem2121 @melosm @ecee21 @msskrkss @Havin49_ @[silindi] @superstar_00 @Sonyaazz @penbe_karisi Kızlar sonuç gece çıkmış pozitif şükürler olsun 💕🌸 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💝🥰
eslem2121 etkafa sağlıkla al inşallah cnm kucağına 🙏🏼🙏🏼rabbim bu sefer güzel kalbine o acıyı yaşattırmasın ❣️
[silindi] etkafa ayyyy çok sevindim bitanemmm Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahhhh 💜💜💜 sakın hiçbir şey için stres yapma 🌸
penbe_karisi etkafa oyyy maşallah canmm çok güzel bir değer 🥰🥰🥰hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinnn 🥰
etkafa myangelson saol canım evet baya yüksek çıkmış son adete göre yani bu gün 4+1 günlük kan verdiğimde 4+0 dı
myangelson etkafa çok güzel bir değer maşallah haftaya kese görürsünüz karından 🌸 benim de 4+0 da falan 4000 çıkmıştı geç dollenmeydi benimki 🥰
Blueeberryy Bir tane var sanirim tekrar istiyodun dimi benimde 10 aylik bebisim var kan testi verdim 33 cikti iki gun once nasil yapcam hic bilmiyorum 🫣🫣
supermooomy Çok sevindim uzun süredir görmüyordum sizi buralarda aynı zamanlarda test beklediğimiz olmuştu oradan göz aşınalığım var isminize hayırlı olsun🖤