Kubra_kbr Sezaryen olalı 10 gün oluyor ama ağrılarım hala devam ediyor, dikiş yerinde ağrı yanma var. yürümekte Zorlanıyorum. biraz ayakta kalsam halsizleşiyorum. Normal mi başka doktora mı başvurmalıyım kafam karışık
Gokturkmom_ Kubra_kbr yanma için buz uygulayabilirsiniz ,herkesin acı eşiği farklıdır ama 10. Günde ben iyi durumdaydım illaki ağrı acı vardı ama dayanılmayacak durumda değildim
kepppp Kubra_kbr bence de bı gözükün herkesin acı eşiği farklıdır belki enfeksiyon vardır gecmıs olsun 💐
1ErkekkkAnnesi Kubra_kbr hafif ağrı sızı yanma oluyordu ama dayanılmayacak gibi değil 10 günde iyi durumdaydım ilk 3 gün zorladı ve hastanede kaldım erken doğum yaptığım için 6 gün kaldı küvezde kızım zaten zorlu süreci hastanede geçirdim eve geldiğimde de iyi durumdaydım
Cnbyyyyyyyy Kubra_kbr canım daha bismillah. Kaç kat kesildiğinin farkında mısın? Bunlar çok normal telaş yapma bolbol dinlen . Umarım yanında birileri kalıyordur . Ben 20 gün yattım yerden bile kalkamadım destekle resmen yürüdüm. 20. Günden sonra bazılarınında 1 aydan itibaren hayat normale dönüyor . Telaş yapmayın
Kubra_kbr Gokturkmom_ cevabınız için çok teşekkürler başka doktora da muayene olacağım sanırım bu gidişle
Kubra_kbr kepppp evet crp yüksek çıktı dediğiniz gibi. Doktor antibiyotik başladı. Ama ağrılar geçmiyor bende zorluk yaşıyorum evimle ilgilenemiyorum üzüyor bu durum beni
1ErkekkkAnnesi Kubra_kbr çok duyuyordum geç iyileşenleri acı eşiğinizle de alakalı olabilir birde hareketsiz mi kalıyorsunuz oda geç iyileştiriyor
Kubra_kbr 1ErkekkkAnnesi bu süreçte pek dışarı çıkamadım evde ne kadar hareket edebilirsem o kadar evet. Çok ayakta durduğumda ağrım artıyor ama ev işlerinden yine de mecbur kalkıyorum
1ErkekkkAnnesi Kubra_kbr ne kadar yürürseniz çabuk iyileşirsiniz sezeryan sonrası yürüyüş yaptığımda gece doktorum gördü hiç yeni doğum yapmışsın gibi değil demişti çünkü bol bol yürüyordum o beni çabuk toparladı uzun süre ayakta kalmak değil demek istediğim çünkü ben uzun süre kalmıştım yemek vs yapmıştım o gün ağrım olmuştu