nur97 Mhsnogzby umarımm bn ilk oğlumu suni sancı ile doğurdum baştan anlaşılmıyordu ama ilerledikce ve suyum patladıktan sonra cook cok zorlastı:( suan onu bildigimden korkuyorum
Mutlusonsuzz Mhsnogzby son 33 🥰 ama planlı sezaryen olacağı için daha erken olacak sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻💙🧿
oykunov Mhsnogzby son 10 ama daha kanala bile inmedi bugün ultrasonda el hareketi yapıyordu daha çok beklersiniz dercesinee
Mhsnogzby Senbenbenegim çok nazlılar mı desem yoksa keyfine mi düşkün bu sene bebişler anlamadım nasıl doğurucaz ki 😂😂
Pitircigin_annesi Senbenbenegim benimdee son 14 😍 ama ağrılarım var bacaklarıma vuran arada ama . Bakalım bekliyoruz
Mhsnogzby anneoluyorummm103 su gibi geçiyor zaman bak hiç anlamadan ben hem kavuşmak istiyorum hemde içimde kalsın istiyorum 😂🥹
Mhsnogzby Denizveinci Allahım sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bi nefesle nişan nasıl oluyor kanlı akıntı mı benim ilk hamileliğim bu bilmiyorum
Denizveinci Mhsnogzby amin inşallah sizinde 🙏🏻 nişan kanlı yoğun bir akıntı gelince anlarsın zaten normal akıntıdan farklı oluyor
anneoluyorummm103 Mhsnogzby ağırlaştıkça sanki zaman daha zor geçmeye başladı ya bana hiç geçmiyor her kasılmada aha doğuruyorum diyorum artık yoruldum 😅😅