Nisanmomy orkidemm_ İstanbuldayım dün ön görüşme yaptım şu an 80.000-90.000 civarı. Nasip olursa doğum Ocak ayında olacak o zaman kim bilir ne kadar olur
mislinakus orkidemm_ önceki bebeğimi özelde doğum yapmıştım 15 bine bu sefer eşim yine özelde istiyor yanımda rahat kalabilmek için 2 yaşında kızım da var ona bakacak kimse yok oda yanımda kalacak mecbur yine özele gidecem de hiç fiyat araştırması yapmadım daha 2 aylık bakalım seneye ne kadar olacak şimdiden birikim yapmaya başladık hastane için
ilkkezanneyim Nisanmomy bu senenin fiyatından anlaşın hastane ile konuşup yoksa 30 bin daha ödersiniz tahminen ben diyim size
orkidemm_ mislinakus benim eşim de korkuyor illa özelde yapalım zaten özel takipliyim ben de istiyorum ama işte çok pahalı geliyor ya
ylnydgd orkidemm_ 143 bin 2025 fiyatı istanbul 😀😀allahtan fiyat sabitlemeyi kabul ettiler. Subatta olacak doğum kısmetse. İstanbul dışı yerler daha iyi fiyatlar şanslısınız bize göre 😬
iyiliktozu ylnydgd muayeneleriniz dahil mi yoksa sadece doğum ücreti mi? Benim doktorum da Acıbadem ve medline ile çalışıyor. Merak ediyorum. Şansımız yaver giderse bizim de Şubatta olur doğum(riskli gebeyim).
Sayke ylnydgd evet bende şaşırıyorum bu fiyatları okuyunca. Ankarada da pahalı, istanbul kadar olmasa da..
ylnydgd orkidemm_ 200 lere çıkan vardı ya bebeği neden ben yaptım onu da sizin vermeniz gerekiyor bu fiyata diyecektim telefonda 😂😂
mom_51 orkidemm_ bacım o parayla bebek odasını 2 defa dizersin. Resmen abartmışlar ya. Ben ikizlerimi devlette oldum ama özelden daha iyiydi valla. Hatta bide özel oda tuttuk eşim benimle kalmıştı.
orkidemm_ mom_51 benim devletten yana şansım yok cidden hep başıma kötü şeyler geliyor bunu tecrübe ettik o yüzden eşim illa orası olacak diyor doktorum çok iyi ilgili ama işte dediğin gibi fiyat çok yani bi 30,35 e okeydim