Iremsel_ susamtanesiannesi aa bende tam tersi diye biliyorum yuvarlaktı ve kız bebiş bekliyoruz 30 haftalık olduk artık 🫠
mervenrdrmzkoc Eren1 kese şekli bebekler büyüdükten sonra zaten hepsi aynı gibi oluyor. Ben kafa şekli ve pelvik bölgesine bakarak tahminde bulundum ❤️ sağlıkla gelsin miniğin
Mavideniz26 susamtanesiannesi diğer kızlarımda yuvarlaktı şimdi karnımda olan kızımın fasülye gibi yani alakası yok bencede 😂
bewzanurr https://hizliresim.com/sctpd03 Merhaba doktor cinsiyeti %100 söyledi ama biz cuma günü pastadan öğreneceğiz tahmini olan var mı 💖🌸
rabiabng Ozgeliz bende erkek doğuran arkadaşımın ultrasonuna bakmıştım onun kesesi fasulye gibiydi kendi ultrasonda kesem yuvarlakti ve kız bekliyorum hayırlısıyla 😅
cutebabymomm susamtanesiannesi kese şekli bulantı yoğunluğu vs vs hepsiii hurafe inanmayın kızlar 16 haftadan önce yüzde doksan şu cinsiyet veya kesin bu cinsiyet diyenlere de aynı şekilde ☺️🙏🏻
bebecim susamtanesiannesi 13. Haftadayım kese hep fasulye gibi ama kıza benzetti erkeğe benzetemedim dedi 😍
ikiprens haftada kız dedi yüzde 80 16 hafta da gel tekrar bakalım dedi inşallah kızdır 2 erkeğim var sağlıcakla gelsin bebislerimiz🤲
ecemciik susamtanesiannesi iki bacak arası çizgi düzse kız, eğikse erkek demişti doktorum, benim düz çıkmıştı ☺️
maco61 betegemenbur hadi ya😁 hayırlısı bir kızım var olursa 2 kızım olur ama bir oğlum olsun isterdim Allah iki meyveyide tadırsın