SevcanKumluca Güzel anneler bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissetmeye başladınız ben 18+2 günlük kız bebişe hamileyim geçen gün hisseder gibi oldum ama şuan pek hissedemiyorum dün sağlık ocağında kalp atışını da dinledik ama yinede sormak istedim hissetmeye çalışıyorum ama zamanlamam mı yanlış bilemiyorum size danışmak istedim 🙈🥰
Mervesezentosun SevcanKumluca benim doktorum ilk hamilelikte 17 hafta sonra hissetmeye başlarsın dedi. Benim bebek rahim ağzında duruyor 10 haftalık hamileyim. Karıncalanma gibi hissediyorum :)
Ades34 SevcanKumluca Tam 18.haftada hissettim ilk kez:) Şu an 20.haftamdayım kişiye göre değişiyor 22.haftaya kadar hissetmeyen de var mesela ☺️
SevcanKumluca Elmalikurabiye bende bi iki sefer hisseder gibi oldum ama bikaç gündür hissedemiyorum belkide zamanlamam yanlış 🤔
SevcanKumluca Aysegolcuk kişiden kişiye değişiyor o zaman panik yapmıyım en iyisi 🙈 hissetmeye çabaladıkça panik oluyorum çünkü 🙈😂
Aysegolcuk SevcanKumluca aynen canım kişiden kişiye değişiyor 25 haftaya kadar yolu var dedi doktorum yok panik yapma en kısa zamanda hissedersin inşAllah çok güzel bir duygu o minik ayaklarla tekme atması 🥰
Elmalikurabiye SevcanKumluca zaten oyle hergun hissedilmiyor baslarda :) cok kucuk ve gucsuz oldugu icin. Simdi 22. Hafta surekli hissediliyor mesela :)
SevcanKumluca Ben sabırla bekliyim o zaman🙈 çok teşekkür ederim cevaplarınız içiiin 🥰🥰 hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin rabbim 🙏🏻💜
Aysaa12 SevcanKumluca o haftalarda bende hissediyorum sanıyodum belki de çok az hissediliyor ama 20-21 e gelince anlayacaksın çok daha net hissediyorsun 🤗
Melisssss1994 SevcanKumluca Ben 18. Haftam da hissetmeye başladım. Ama 18. Hafta da günde iki üç kere oluyordu. Şimdi 20+3 üm. Özellikle 1 haftadır çok net hissediyorum. Ama her gebede farklı oluyor. Herkes farklı haftalarda hissediyor.
SevcanKumluca Melisssss1994 hadi hayırlısı bakalım canım bende tam anlamıyla hissederim inşallah bian önce 🙏🏻🥰