yorgunannis Kızlar bu instagramda senin için öneriliyor kısmındaki kişiler neye göre çıkıyor mesela onu merak ediyorum. Ortak arkadaş vs yok sadece senin için öneriliyor yazıyor altında bu neyin nesi Türk değil yabancı kişiler,kızlar genelde
321duru123 yorgunannis canim gorumcem 10 yıl önce nişanlanip nişanı atti bende birgun aklıma geldi eski damat evlendi mi diye girdim adını hiç bir yerde bulamadım konu kapandı gitti 9 ay sonra tak önüme öneri den kim çıksın bu eski damat yani aratirdigin da çıkıyor önüne
yorgunannis 2bebelianne karmaşık bişey yaa bakıyorum mesela tanımadığım insanlar öneriyor herkeste mi aynı acaba
yorgunannis Asenassmom evet öyle de şu da varmış mesela senle o kişi aynı sayfadan aynı içeriklere bakıyorsanız öneri olarak çıkıyormuş
yorgunannis 321duru123 bilmiyorum ki mesela bende aratmadığım kişiler de çıkıyor arattığım kişiler ve ona benzer hesaplar da çıkıyor 🤷♀️
rabiaerdemm yorgunannis hiç tanımadığım bakmadığım bir sürü insan çıkıyo bunun araştırmakla alakası olmuyor. He özellikle girip bakarsan evet oda düşüyor ama genelde bakmadığın insanlarda çıkıyor senlik değil genelde böyle
Dmlirmak yorgunannis farklı hesaplar çıkıyorda sen tam olarak burda gülecek ne gördün de güldün merak ettim onu şimdi.
anneoluyorummm103 yorgunannis takip ettiklerin ya da onların takip ettikleri bazen telefon numarası kayıtlıysa ondan da çıkabilir bazende profiline baktığın kişilerde çıkıyor
sirius8 yorgunannis arattığın kişiler çıkıyor fake hesapta sık arattığım bi kişi öneri olarak çıktığı için biliyorum