Beyzanur12 38+5 teyim. Orada Hatice hanıma takipliyim. Ama hastane hakkında bilgim yok çok. Doğum yapıp memnun kalan var mı ? İlgileri nasıl ? Biraz tedirginim 🥲
Beyzanur12 Minnak34 39. Haftadayım 🥹 inşallah bir aksilik olmadan doğumum orada gerçekleşirse bilgilendiririm 😅
Beyzanur12 Minnak34 size doğum yapınca haber veririm demiştim. Doğumhane ekibi bence harikaydı. Normal doğum yaptım. Hepsi çok ilgiliydi gerçekten bebek gibi davrandılar. Özellikle doğumda Hatice hoca çok güzel yönetti. Ben çok memnun kaldım gerçekten 🤗
Beyzanur12 Moz ben geçen hafta gittm 2250 idi yani bir haftada öyle zamlanmamıştır diye umut ediyorum 🥲 sgk anlaşmalı diyor sizin sigortanız var mı belki o yüzden farklı çıktı
Moz Beyzanur12 evet var çalışıyorum hatta axa sigortam da var tss bunları söylememe rağmen böyle dedi veya ben 2200 ü 3200 anladım
Minnak34 Moz gebelik teminatı yoksa özel sigorta içinde maalesef kadın doğumda gebelik olduğu için karşılamıyor. Bende ücret veriyorum tss olmasına rağmen😑
Minnak34 Hayırlı olsun çok geçmiş olsun 🩷 güle güle büyütün inşallah bebişinizi. Çok sevindim adınıza ya normal doğum çabucak iyileşirsiniz🙏🏻 ortalama ne kadar ödediniz ve epidural aldınız mı
Beyzanur12 Minnak34 teşekkür ederim 💖 epidural almadım sordular ama ben istemedim. Bizim indirimimiz vardı sendikadan kaynaklı o yüzden 38 vs ödedik toplam