tupbebekannesi522 Hayatım boyunca hayal kurdum hiç yorulmadan pes etmeden çabaladım, çok mu zordu gerçekleşmesi çok mu şey istedim olmadılar umutsuzluk yaşamadım yine kurdum hayallerimi yine olmadı. Hayata kırıldım, imtihan olduğunu biliyordum. İman ettim teslim oldum yine de burkuldum işte tutunamadım hayata. Başka yollar aradım, başka çıkışlar bulduğum yoldaki kapıdan girdim oraya girmek çok zordu başardım ilk defa bir şeyi başardım bir şey oldu dedim. Yeni kurduğum hayatın küçük yüreğimin kocaman cesaretiyle yine hayaller kurdum, olmadı. Yine burkuldum. Küstüm hayata, bi daha barışmam dedim. Eşimi sevdim baktım hayatla barışıyorum bambaşka bi duygu filizlendi içimde, evlendim, onunla çocuğum olsun istedim 1 tane çocuğum olsun. Olmadı🥹olmuyordu ne yaparsam yapayım olmuyordu. Çünkü adet olamıyordum senede bir en fazla iki defa adet oluyordum. Yumurta oluşmuyor oluşsa da çatlamıyor kiste dönüşüyor..Allah’ım diyorum hayır ne olursun bununla imtihan etme. Buna dayanmam zor olur. Hep ağlıyorum ağlamakla yetinmiyorum yataklara kapanıyorum bazı günler yorganı çekiyorum üstüme yüreğimdeki o merminin yarasını duymamak için uyuyorum. Uyuyorum. Hep uyuyorum. Kalk dedim bu defa olacak illa olacak çok şey istemiyorum olmalı bitanecik yavrum olmalı. Estağfurullah diyorum düşündükçe böyle hırs yaptım. Ovulasyon testleri tetikte duran bi zihin her ay sürekli gebelik testi yapmalar negatife ağlamalar iyice bunalıma girmeler derken kendine gel dedim ne yapıyorsun sen? Nasip olan olacak olmayan için ağlama kalk toparlan. Derslere verdim kendimi kariyerimde yükselicem mesleğimi yapıcam şartladım tüm odağım dikkatim kitaplarda derslerde okuyorum yazıyorum kahvemi yapıyorum yürüyorum araştırmalar uzun uzun çalışmalar evim tertemiz güler yüzlü kendini geliştiren çocuksu mutluluğumu buldum. Öyle bi düzen ki her gün şükrediyorum. Ne verirsen rabbim başım gözüm üstüne neyi sakınırsan başım gözüm üstüne. Bi sabah dedim ki hastalandım sanırım bulantılarım var. Ay dayanamıyorum ölüyorum sürekli kusuyorum zehirlendim mi yoksa… yoksa hamile miyim? yok canım olsa o kadar ovulasyonla takip yaptım illaki olurdu. ay ama sadece kusuyorum ne ateş var ne bi kırgınlık ne de başka bişey sadece bulantı. İşte o parlak ayda hamile kaldım. Büyük oğlum, mucizem, kabul olunmuş duam bana tutunmuştu🥺şimdi 7 yaşında ondan sonra hiç bir uğraş vermeden tekrar ikizlerime hamile kaldım 🥺onlarda şuan 4 yaşında. 4. bebeğime hamileyim korunurken hamile kaldım hemde ve dediğim gibi ben adet olmuyorum. duam hayalim gerçek oldu 🥺evladım herşeyden herkesten daha kıymetli. Biriyle konuştuğumda oğlum anne diye seslenirse konuştuğum kişiye bi dakika diyorum önce oğlumu dinliyorum elhamdulillah aynı saygıyı ondan da görüyorum. Sana da diyeceğim o ki yapman gerekenleri yaptın madem bırak rabbine hayata sımsıkı tutun kendine zindan etme 3 günlük dünyayı verirse de vermezse baş göz üstüne sen en iyisini bilirsin rabbin en iyisini. Sana sımsıkı sarılıyorum sen de kendimi gördüm biliyorum nu duyguları ben 1.5 sene uğraştım sen 5 sene uğraşmışsın şimdi hayata tutunma vakti teslim olma vakti güzel hayaller kur o hayallere gelsin yavrun kuzun biriciğin inşallah