yavuzayse Kizlar bı bakarmisiniz benim bat 8 olması gerekiyordu adet olmadım ve bütün testlerde silik çıkıyor ama koyuluk yok bu ne demek bı turlu anlamadim neden olabilir bilgisi olan donse
asenazeynep yavuzayse canım yeni tutunuyor olabilir belki, eğer şüphen varsa kan testi vermek daha garanti olur ve için rahat eder🌸
yavuzayse Ve kasıklarım genel olara sürekli ağrıyor ama bazı anlar tamam adet oldum dcek kadar ağrıyor göğsümde aynı sekil
asenazeynep yavuzayse Kuzum, yaptığın testin markaları neler ve korkunu anlıyorum ama böyle bekleti içinde belirsizlik de zor. Bir haftaya kadar olan gecikmeler normal görülür aslında, regl döngün düzenli miydi?
Baloglus yavuzayse Test yalancı pozitif veren bir marka değilse gebelik var. Kan verin netleştirin gönlünüze göre olsun.
yavuzayse asenazeynep bebetime vardı eczanede ve evet düzenli 32 günde bir olurum catlamada 28 de oldu
Kelebekkkk34 yavuzayse kaç dakikada çıktı? Bu test çok güvenilir değil sanırım çok emin değilim ama. Kan testi ver bence canım en azından kafan rahat eder
yavuzayse bebeklerim__ diğeri çok silik cikti ben görebiliyorum innovitada da silik cikti aşırı ama catlamanin 15 . Günü oldu bugün
Kelebekkkk34 yavuzayse su falan içtiğin zamanda böyle oluyo canım sabah uyanıncada farklı marka varsa test yap ona göre kan ver bence