Bebekkuzu Selam kızlar 15 haftalık hamileyim. Yeni doğan videoları izliyorum ve dogunca bebeğimi nasıl emzireceğim,nasıl tutup nasıl yıkayacağım. Ona yetebilir miyim beceremem gibi endişeler yaşıyorum 🥺bu his ne zaman geçer :(
mislinakus Bebekkuzu inan kucağına alınca öyle bir his geliyor ki insana sanki yıllardır bebek bakıyormuşsun gibi ben kızımda çok korkuyordum tutamam düşürürüm diye öyle olmadı çok şükür desteksiz baktım
mislinakus Bebekkuzu tabi birkaç gün bezi takmakta zorlanmadım desem yalan olur göbek bağına değmiyim diye hep yamuk taktım sürekli sızdı sonradan alıştım 😁
bebeklerim__ Bebekkuzu canim inan çocuk doğduktan sonra emzirme kişisel bakım sanki hep yapiyomussun gibi yükleniyor. Ama yıkama konusunda bilgi veremeyecegim yeni dogan ben yikayamazdm 2.bebegim yine yikayamiyorum😂
Queen3524 Bebekkuzu Bence bu his hiiç geçmiyor 🥺 Her ay yeni bir korku yeni bir düşünce ekleniyor. Kızım 8 aylık oldu bugün ek gıda az yedi tam emekleme sıralama zamanı düştü mesela bugünüm hep ağlayarak geçti onu besleyemedim dikkat etmedim vs. Akışına bırakın o yüzden ❤️
bebeklerim__ Bebekkuzu akışına bırak.. İnan koynuna alıyorsun o o orada bitiyor. Hersegi en cok sen biliyorsun😍
bahar1320 Bebekkuzu Bnde az önce ağlarken eşime yakalandım niye ağlıyorsun diye sordu bebeğimize yetebilecek miyiz iyi anne baba olur muyuz korkusu yaşıyorum 🥺🥺
htc5858 Bebekkuzu doğar doğmaz annelik yükleniyor merak etme Rabbim in işi işte naparım neyderim derken, bebeği için en iyisini yapan yapmaya çalışan anneler oluyoruz ❤️🤲