mor_menekse1 Durum güncelemesi 27+5 olduk 😄 kızlar bel ağrısı gece uyanmalari basladi birde kaarnim gergin böyle sıkışıyor gerginlik hissi var ayağa falan kalkınca sizde de oluyor mu
anonim51 mor_menekse1 bizde 27ye gireceğiz bebişim maşallah baya hareketli akşamları yatırken ayağımın altı ağrıyor birde sürekli lavaboya gidip gelmekten helak oldum uyurken bacak arama yastık falan koyuyorym şimdilik böyle devam ediyoruz
Nisanmomy mor_menekse1 28 oldum benimde arada şişkinlik oluyor midem yanıyor taş gibi oluyor. Bel ağrısı bende de var
Nisanmomy mor_menekse1 çok teşekkür ederim. Hepiniz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah. Karında gerginlik oluyor bir de arada rahim kısmında baskı oluyor. Sizde de var mı
mor_menekse1 Nisanmomy ewt ya yeri daralıyor diye mi anlmadim bende sertleşme sorunu oluyor arada doktor nst istedi önlem amaçlı şükür temiz çıktı az daha sabır edelim zaminda sağlıkla gelsinler rahatsizsan doktora gitmeyi ihmal etme
Ecemmnaz 27+5 yürüyemiyorum dönemiyorum pelvik ağrısı çok zor gece sürekli uyanıyorum uykum kaçıyor, tuvalette yaşıyorum resmen. Karnım sertleşiyor kasılıyor nadiren. Birde üstüne grip oldum, zor geçiyor
mor_menekse1 Ecemmnaz Allah şifalar versin benimde sertleşme oluyor arada doktor nst istedi pazartesi günü erken doğum yaptım ilk gebeligimde kasılma sancı çıkmadı çok şükür olabilirmiş bu haftalarda çok ağrın varaa git görün bı ihmal etme
Ecemmnaz mor_menekse1 bugün kontrolüm vardı rahim ağzı kısalmış bayağı en az bir hafta yatacaksın hastanede dediler hergün ciğer gelişimi için bebeğin iğne yapacaklarmış tuvalet dışında kalkmayacakmışım. İnşAllah hersey iyi olur 🙁
mor_menekse1 Ecemmnaz Korkma sağlıkla zaminda gelicek insAllah sürekli yatıp dinlenin Allah yardımcınız olsun 🤲🏻