rege0119 cuban bi tek ben öyle oldum sanıyordum . Vitamini kullanmaya başladım aman allahım birden acıkıyorum normalde acıkmam öyle. Acıktım mı hemen yemen lazım böyle hazırlamayla uğraşamam o kadar acıkıyordum . Şimdi her gün kullanmıyorum şu an daha rahatım
TKumsall beyfun ben ilk gebeliğimde 37den 65e çıktım 😂 ikincide 40ran 55e şimdi 42den 48e çıktım bakalım hayırlısı 😅
aboutbehis cuban 33 haftalik, 68 kg ile hamile kaldim 69.7 kg suan🥲 Ama bunu ovunerek soylemiyorum tabiki caninizi uzmeyin hamilelikte kilo almak gerekli ve normal, benim sadece safra kesemle ilgili sorunlarim oldugu icin diyetim biraz yagsiz tuzsuz🫠
Svgkry aboutbehis ay yok övünün ya demekki kendiniz kilo verip bebek kilo almış.Bence annenin cok kilo alması iyi değil ya bebeğin kilosu normal olsun tabi sağlıklı olsunda
Svgkry 33+3 toplamda 6 kilo aldım. Şoktayım ama ya daha hamileliğin başında olup nasıl bukadar kilo alabildi çoğunluk? 😂 demekki benim haftalara gelip +15 20 kilo görenler oluyor
aboutbehis Svgkry Aynen oyle icim o yuzden rahat bebis haftasina uyumlu gidiyor, dediginiz gibi farketmeden kilo vermis olabilirim ya da benim bebis yag depolarimi bosaltti😂 Cokta uzun birisi degilim bir bakima iyi oldu gibi 160 cm. Evlatlarimiz da biz de saglikli olalim da onemli degil 🥰🤍
mervealkhudary cuban 61 kiloyla hamile kaldım 7 kilo verdim şu an 28. Haftadayım 62 kilo oldum😅 ben şimdi nasıl hesaplayacağım kaç kilo aldığımı 🤷🏻♀️
sedefcglyn busra34__ devlette iki kere sordum kıza benziyo dediler özeldeki doktorum 13. Haftada kesin kız dedi