ahu301 12+1 de randevumuz var, cinsiyet belli olur mu acaba, devlet Hastanesi’ne gidiyorum, genelde devlette belli olsa bile söylemiyorlar diyorlar ama inşallah öyle olmaz , siz kaç haftalıkken cinsiyetleri öğrendiniz
powerpuffgirlss ahu301 oluyo bazen ama yuzde 70 falan diyolar benim 11 haftada belli oldu 15 de gittim degisti ne oldugu belli degil
zfrnemos ahu301 ozele gıdıyorum 13 haftalık soylemedı doktorum 17 de gel kontrole bakalım o zaman kesın olur dedı kendınce tahmını varmıs ama heveslenmıyelım dıye bıze soylemedı 🙄
ahu301 powerpuffgirlss oğlumda öyle oldu 3 farklı doktor kız dedi, 17 haftalıktı başka bir doktor erkek dedi ve sonra erkek olarak kaldı, yani merak ediyorum sabırsızlığım bundan
kuzucular zfrnemos evet söylerlerse de tahmin sadece alışveriş yapmayın diye söylüyorlar arkadaşım ve yengemde öyle oldu doğru da çıktı 12. Hafta tahminleri bende özele gidiyorum şuan 8 haftaligiz 12 de gideceğim inşallah gösterir bebeğim😅
ulanhayatttt 14 haftalık oldum bana söylemediler, iki farklı doktora gitim devlet hastanesi ikiside söylemedi cinsiyeti
ahu301 Ggulayk bi umut oldu, inşallah bizde öğreniriz. Alışveriş yapmak istiyorum. Hep kız ürünleri almak istiyorum. Ama erkek olursa boşa gider diye bişey alamıyorum.
Sumay_61 11 haftalığım doktorum bu haftalarda çok tehlikeli cinsiyet söylemek ama kıza benziyor 3 çizgi var dedi sadece tahminmiş 🫠🫠 Doktorla aranızdaki samimiyeti bağlı aslında söyleyip söylememesi. İlk çocuğumda doktorum 10. Haftada direkt erkek dedi ve erkek oldu 🫠🫠🥰
balbocegii ahu301 12 haftalıkken gittim tahminim kız ama tam belli değil 1 ay sonra bakalım dedi doktorum