selinek Merhaba anneler , 16 haftalık gebeyim , pregnom max geniş içerikli olduğu için ekstra vitamin takviyesi alan var mı merak ettim.
Busranur_mnts selinek ben demir ilacı ve decavit kullanıyorum doktor omega 3 için o ilacı önermişti daha almadım ama alsam mı
1ogrencianne selinek pregnom max kullanıyorum sanırım gebeliğin sonuna kadar kullanacagım. Bir de d vitamini. Damardan da ferrinject almıştım. 20. Haftadan sonra demir ilacına başlayacağını söylemişti doktor ☺️
Rhal selinek pregnomun yanında demir magnezyum ve d vitamini kullanmıştım demirim düşüktü ve yalancı kasılmalarım da çok oluyordu bunun içinde magnezyum vermişti doktor
aysegulk07 selinek rica ederim bende 16. Haftadayım 18. Haftada kontrole gideceğim belki başka şeyler de yazar bilemiyorum tabi
bus2109 Progestan günde 2 kere Matofin günde 2 kere insülin direnci için Haftada 2 kere d vit Pregnom Max günde 1 tane Oksapar kan sulandırıcı iğne her gün 1 tane Coraspin 2 günde bir tane İç iç bitmiyor mübarekler 😂 ya bu pregnom Max çok iğrenç kokmuyor mu
selinek bus2109 evet ve yutana kadar dilde de kötü bir tat bırakıyor , o yüzden nefes almadan yutuyorum 😂 Pregnom max çok geniş içerikli olmasına rağmen bu kadar ekstra takviye gerekiyor mu ya .. d vitamini ve demir kafamı karıştırıyor
bus2109 selinek ben çoğunu hamileliğimden önce de kullanıyordum hamilelikte de devam etmemi söyledi zaten şekerim yüksek olduğu için matofin mecbur diğerlerine de devam ediyorum bakalım hayırlı ☺️ inşallah şu pregnom bitince başka vitamin verir 😂
buketunlu Maalesef tam yeterli olmuyor ben pregnom max, d vitamini 2000 likten günde 1 tane ve demir ilacı günde bir tane hep rutin kullandım o yüzden bebeğim sağlıklı şükür benimde kanlarım iyi o kadar kötü beslenmeme rağmen😂 arada bir dr magnezyum alıyorum almazsam da sade soda içmeye çalışıyorum