Kizlar bugün kontrole gittim ayın 20 de kontrolüm vardır bende biraz erkene aldım yani sabah gittim hastaneye. Nts bağladı doktor bende ntsden pek anlamadığım için herşey güzel ilerliyo zannettim hani sdc sancı varmı yokmu diye biliyodum nstnin meğerse bebeğin hareketlerinede bakiyomus bende dedim herşey iyi neyse nst kağıdını gotrudum doktora bebeğin hareketleri iyi değil hiç hareket etmemiş nstden sonra dogumganeye git orda serum versinler tekrar nsteye baglasinlar dedi gittim kocaman bir serum verdiler anca bitti şükür dedim bitti dedim daha sonra bağladılar nsteye bebeğin kalbi çok fazla hızlı çıktı ilk 190larda sonra 180 170 lerde cikiyodu çok fazla dediler neyse bir tane küçük şişe serum verdiler sonra beyaz kupte bir serum verdiler en sonda antibiyotik verdiler küçük serumda. Bunlar niçin dedim bebeğin kalp atışları düzelsin diye ama pek düzelmedi 130 140 150 geliyodu sonra birden yine hizlanıyordu. En son 150 cikartilar nstden bir hafta sonra tekrar gel dedi doktor neyden olabilir erken doğum riski olurmu yada bebeğime bişey olurmu benim gibi durumu yaşayan varsa yazabilirlermi rica etsem çok kafama takmışım bunu çok üzülüyorum bişey olucak diye