YagmurEymenAyaz01 sezeryanımı olacağım hem gribim hemde arkamda 3 yaşında oğlumu bırakacağım için çok korkuyorum lütfen bana dua edin sağ salim yavruma kavuşayım 🥹🤲🏻🤲🏻
Belloca Her şey çok güzel olacak yarın oğlun yanında miniğin kucağında olacak. Kardeşinin yanaklarını severken her şey geçmiş olacak 😍 bana da dua et aklına gelirsem bende evlat sahibi olmak istiyorum canım YagmurEymenAyaz01
kizinaasikanne YagmurEymenAyaz01 Aynı durumdayım ama benim doğuma daha 5 ay var. Allah kolaylık versin inşallah sağ salim çıkarsınız doğumdan 🤲🏻
mucizem__ YagmurEymenAyaz01 sezaryen kendi isteğiniz mi 2. Gebelik ya çocuklar arası belli bir seneden sonra normal doğum öneriyorlar
C1803 YagmurEymenAyaz01 Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim analı babalı büyütsün ♥️
YagmurEymenAyaz01 Belloca rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin inşallah güzel haberlerini alalım en yakın ve hayırlı zamanda 🤲🏻🥹♥️
YagmurEymenAyaz01 mucizem__ bende çatı darlığı var 1. mecbur oldu bunda da normal olur mu dedim çok zor dedi bilmiyorum 38+3 de doğuruyorum
anneoluyorummm103 YagmurEymenAyaz01 kolay bir doğum olur inşallah Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥹
DogaLina_ YagmurEymenAyaz01 bende yarin doguruyorum 🙈 2. Sezeryan benimde 6 yasinda kizim var 🥹 heycan stres inanilmazz. Genel mi olucaksin spinal mi