Kvssrr Elsanur tabi psikiyatriye gittiğimde kaygı bozukluğu panik atak direk tetikledıgı için ilaç verdi yoksa kimse istemez o ilacı hamilelikte kullanmak ama mecbur kalınca
cylnboran04 Kvssrr benimde çevrem öyle dıo buz Hıc böyle bırsey yaşamadık benım ucumcu gebelıgım ilk defa böyle bırsey yaşadık doğumda çok korkuyorum nefes egzersizleri çok önemli Allahım yardım etsın
Kvssrr cylnboran04 boyle oldugum için bende doğumdan korkuyorum ama allahın izni ile bu sıkıntılar geçsin de doğum bi şekilde olucak
mavi123_ Kvssrr bende bazen öyle oluyorum canım kalp çarpıntısı yaşıyorum uzanıp derin nefes alınca sanki biraz rahatlıyorum kafein den falan uzak durun çay kahve çikolata vs.
mavi123_ Kvssrr kaç haftalık sınıf? Tiroid değerlerinize de baktırın o da kalp çarpıntısı yapabiliyor
Kvssrr mavi123_ 33 haftalık evet baktırcam randevu aldım bu bogazdaki boğulma hissi takıntı hissi olmayada başladı
cdss Kvssrr 34 haftalığım benimki de erkek aynısını yaşıyorum özellikle geceleri derin nefes ihtiyacı duyuyorum ama tam alamıyorum sürekli nefesim yetmiyor gibi geliyor 😞
Papatya05_ Kvssrr cylnboran04 Fatma-nur cylnboran04 Kızlar aynısını yaşadım demir eksikliği tahlil yaptırdım demir ilacını sabah akşam yükseltti doktorum 1 ay öyle kullandım geçti çok şükür
Kvssrr Papatya05_ banada verdi kullandım iyi bari sizin devam etmemiş benim ki zaten artık paikolojik rahatsılıkla birlikte devam edıyor
Papatya05_ cdss benimki ne haldedir bilmiyorum ama nede aldığım halde derinden alma istediği oluyordu nabız yüksekti yürüyünce sabah akşam kullanmak bana iyi geldi kan verip ona göre günde bir yada akşam kullanacağım