Ruyabuse Hamileliğinde burun spreyi kullanan oldu mu hiç kızlar? Grip döneminde sadece. Sürekli olarak değil.
habibe66yks Ruyabuse bende grip oldum okyanus suyunu önerdi pahalı bisy özel ama aldim napayim hastayım burnum tıkalı iyi geldi ama
ayseveysel Ben iki hafta burun tıkanıklığı yaşadım kullanamadım korkudan doktorumda izinli onada gidemedim
Ruyabuse Netten araştırdım hamileliği boyunca kullanan çok hamile olmus bisey olmadı yazmislar ama yinr de korkuyorum
serena35 Ruyabuse evet ben ilk hamileliğimde 9 ay boyunca kullandım burnumdan nefes alamıyordum onsuz
Gzdnrkls05 serena35 ne kullandınız bende 2 haftadır illiadin kullanıyorum bağımlılık yaptı heralde ya kurtulamazsam diye panik atak oluyorum 31 haftalığım kullanmadığımda stresten panikten etkilenirse bebeğim diye korkuyorum kullandığım da birşey olursa diye 😥
yyagmurrr123 serena35 bende 6 yıldır kullanıyorum. İleri derecede alerjik rinitim var geniz akıntısı burun akıntısı ve en kötüsü burun tıkanıklığı hamilelikte tavan yaptı. Doktorlar zararlı diyorlar ama bırakamıyorum illadini. Çok korkuyorum bebeğime zarar vericem diye. İnşallah sizin gibi sıkıntısız olur benimde bu illadinli hamilelik sürecim
serena35 Gzdnrkls05 neden panik oluyorsunuz onu anlamadım. Kullanmayınca hiç mi alamıyorsunuz burundan. Benim öyleydi. Otrivine mentol kullandım ama aynı sayılır iliadin ile ikiside kortizonlu sanırım. Yani yıllarca kullandım ben hamileliğim de içindeydi sonra amelıyat olunca bıraktım işte
Gzdnrkls05 serena35 kullanmayinca çok hafif açık gibi bazen tam tıkanık nazal temizleme yapınca daha çok tıkanıyor anlamdm. Panik olmamın sebebini inanın bende bilmiyorum bir anda geliyor sanki nefessiz kalicakmisim gibi. Siz ameliyatla birakmissiniz benim bağımlılık yaptığı için bırakamıyorum sanırım
serena35 Gzdnrkls05 bende de bagımlılık ysptı ameliyat olmadan bırakamadım . 7 sene falan kullanmıştım çok zararlıymış. Tekrar başlayan tanıdıklarım var ben de korkuyorum. Hala burumdan çok iyi nefes alamıyorum amelıyata rağmen. Ağzım açık uyurum mesela. Ama hamilelikte ilgili bir zararını duymadım. Çörek otu yağı sıkmayı deneyin az açıklık oluyorsa eğer. Son çare sprey sıkarsınız
Perla_ yyagmurrr123 bende otrivine bağımlısıyım 10 seneyi geçti burnum mahvoldu ameliyat şart ama çekiniyorum bilmiyorum şimdi de hamileyim mecbur kullanıyorum ve alerjik rinitim de var ilaç da kullanıyorum