humeyra26 5 hafta 3 günlük hamileyim doktora gittim kese 12 mm ama boş şuan dedi normal mi sizler neler yaşadınız morelim çok bozuldu
Bebekkuzu humeyra26 daha çok erken boş olması çok normal bu haftada bebek görmeyi kalp duymayı beklemezler sakin ol
msskrkss humeyra26 Daha çok çok erken .. Kafanıza takmayın biraz bekleyip cihazı iyi olan, özelde bir doktora gidin. Ben gebeliğin başında bir kere devlete gittim keseyi zor gördü. Oradan çıkıp özel muayenehaneye gittim bebeğin kalp atışı gözüküyordu ekranda 😒
llFatma humeyra26 doktorlara sinir oluyorum yasa daha erken bir kere ay Allah’ım sinirlerimi bozuyorlar anne adaylarını böyle üzmeye hakları yok
Dinolisoo humeyra26 boş şuan demek yerine erken göremedim demesi gerekir tabi. kese senin haftalarında bebek 6cı haftada kalp atışı 7ci haftada duyulur genelde. Boşuna moral bozmayın
Hamiske Henüz haftanız daha küçük bebek görmek için ben de 5. Haftada sadece kese görmüştüm, 7. Hafta da hem bebek hem ze kalp atışını gördük
humeyra26 Bugün doktora gittim 6 hafta 4 gün bebeği gördük kalp atışınıda duyduk yazdıklarınız için sizlerede çok teşekkür ederim ❤️