Havvauygun Dinimizce uygun güzel isim önerisi olan var mı acaba?Yusuf Kayra koymak istiyordum.Kayra tanrı anlamına da geliyormuş araştırdım kafam karıştı iyice
Nurysf Havvauygun Yusuf eşimin ismi çok koymak isterdim aslında çok merhametli sakin eli de gönlü de bol bı insandır. Bende oğluma isim bulamadım tek isim koyucam ama kulağına Yusuf ismini okutcam inşallah 🙏 bu arada Yusuf Ali, Mehmet Yusuf hoşuma gidiyor fikir olsun 🤗
byznr34 Havvauygun Yusuf’un yanına ben Talha ismini çok yakıştırıyorum. Başına da Ahmet olabilir. Yusuf harici derseniz Yasir ismini de çok beğeniyorum. Biz de erkek bekliyoruz hala tam karar veremedik bu üçünün arasında ☺️
Nurysf byznr34 aynı isimleri bende düşündüm oğlum için Talha anlamı güzel ama söylenişi kaba geliyor bana ya kendi dilim bile dönmedi 🤦 Yasir'e de Yasin derler diye vazgeçiyorum ne zor yaa 😑
GulKeskin Bende Kayra koyuyorum. Tanrı demek degil sadece eski turk mitolojisinde sozde Bir Tanrinin adiymis. KayraHan ,KaraHan vs vs diye geciyor. KayraHan diye koymuyorum sonucta sadece Kayra koyucam. Tdk bu isme ; buyuk bir kimseden gelen iyilik,lutuf. Anlamini vermis. Bana gore buyuk bir kimse Allah'tir. Oglumda bana Allah'in lutfudur. Ben bu anlama niyet ederek koyuyorum. Ameller niyetlere gore sekillenir. Benimde niyetim tanri diye bildigim icin degil Allah'in Lutfu diye bildigim icindir. Rabbim hayirli eyler insallah 🤗
butterfly4 @Havvauygun Ali, Hasan, Hamza, Enes, Ahmet, Samed, Mehmet, Yusuf isimlerini çok seviyorum ben, eğer bizim minnoş erkekse bu isimlerden birini ya da ikisini koyucaz inş, Kayra ismini pek beğenmiyorum tabi sizin tercihiniz canım
Nurysf byznr34 yaa 🙈 aslında beğeniyorum ama geri de emin olamıyorum yani böyle net olsun istiyorum herkes farklı şekilde söylemesin mesela size kibar gelip bana kaba gelmesi gbi herkesin söyleyiş tarzı farklıdır ya o kısım kafamı karıştıriyor Ahmet Mehmet gbi net olsun istiyorum 😅 kısacası kafam çok karışık 🤦😂