ErsBegAs Aslan beyler sefil uyumaya bayılıyor 🥲 koltukta, oyun halısında, piyanolu oyun matında, yatık üzerinde yamuk bir biçimde 😂 ne zaman rahata geçirsem uyumuyor, bir an evvel uyanayım o sefil düzene geçeyim istiyor yahu
kurkmantosuzmadonna ErsBegAs yok illa beşiğinde park yatağında sallanarak uyumalı benimki. Uyusun da diyorum yatağında mı uyuyor benim yanımda mı uyuyor önemli değil diyorum 😂 ama nau nau diyor
myangelson ErsBegAs bizimki de küçük beşikte enine yüzüstü uyumayı seviyor yüzü illa o fileye dayalı olacak 😂😂 veya geceleri park yatağında poposu havaya kalkıyor bazen 😂
Dadas ErsBegAs benimde kızım her yerde uyuyor ama bazen sırf beni koklaya koklaya uyumak için kucagimi tercih ediyor 🥰 şikayetim yok şükrüm var 🥰🤲🤍
zehraulger3838 ErsBegAs benim oğlumda aynı özellikle pusette uyuyo yatağa alınca uyaniyo uyumuyo pusette koysam vijdan azabı çekiyorum uyuyamıyorum yatağa alsam uyumuyo napicam bilmiyorum
kurkmantosuzmadonna myangelson ahahah ya aynısını iki gün önce yapmıştı fotoğrafını çekip anneme attım diyor düzelt çocuğu boynu ağrır sfsgdhd
ikiemanetinannesi myangelson benimki de 18 aylık doğduğundan beri popo havada uyuyo😂yaz kış hatta anne karnında da öyleydi bence hiç yüzünü görememiştik doğunca gördük. Bacaklarını karnına çekiyo popo yukarda.
myangelson ErsBegAs hangisinden bahsediyorsun poposu tepede mi 😂 he bir de anne yanı olarak kullanıyorum hala o kenardaki inmiş yerine kolunu atıyor sarılıp yatıyor resmen 😂😂
myangelson kurkmantosuzmadonna ben düzeltmiyorum artık öyle uyumayı seviyor 😂😂 bazen de kafayı kaldırıyor çenesini kolunun üzerine koyuyor sanki etrafı izliyor gibi bir bakıyorum uyuyor 😂😂
kurkmantosuzmadonna myangelson ama çok tatlı oluyorlar. 🥹 benimki bu ara şeyi öğrenmiş sabah uyanıyor erkenden tabi benim gözler zor açılıyor dudağıyla purff diye ses çıkarıyor 😂
ErsBegAs kurkmantosuzmadonna kız onu bu gün Aslan da 15-20 kez yaptı annem öğretmiş sonra nasıl yapacağını unuttu köpürtüyo dudağını sadece şu an gözlerini ayıra ayıra sjnsbshs
zehraulger3838 kurkmantosuzmadonna benimkide aynı özellikle istemediği biseyi azına verirsem tukuruyo geçenlerde eşimin kucagindaydi yoğurt verdim öyle bı puskurttuki eşimin suragi tukurukle karışık yoğurt oldu🤣
myangelson kurkmantosuzmadonna yaaa yerim 😍😍 benimki de yüzüstü kalkıp kendi kendine konuşuyor hadi hadi hadi diye dönüyor bir oraya bir buraya yanıma tırmanmaya çalışıyor saçlarımı çekmeye çalışıyor 😂
myangelson ErsBegAs hemde nasıl 😄 ya o kadar çok istiyorum ki şöyle göğsüme gelsin sarılalım duralım oturalım veya yanımda yatsın öyle uyusun yok anam hemen bir saç baş yolma operasyonu bırak beni kadın ben gidicem halleri sanki gidebiliyor da beyefendi 😂😂
ikiemanetinannesi zehraulger3838 yattığı alanı daraltın beşikte demek poşette kendini daha güvende hissediyor. Dar olduğu için
ErsBegAs [silindi] 🥹 kurban teyze kurbaaannn 🥲 Aslan maalesef maalesef koynuma geldiği an meme istiyor