Zuhallll Kızlar meraba ayrıntılı ulstron baktırıcam yarın 21 haftalık hamileyim ne kadar sürüyor nasıl bebeği net görüyomusunz yüzünü merak ediyorım 😍
Solmaz Zuhallll evet herşeyini görüyosun yarım saat civarı sürüyor benimki çok hareketliydi dönüşlerini izlemek çok keyifliydi. Gittiğinde tok olmanı ve tatlı yemeni hareketli olmanı tavsiye ederim 🌷
Denizanne Zuhallll ayy canım ben bu sabah girdim ayrıntılı ultrasona yaklaşık yarım saat sürdü. Bebeğim elleriyle yüzünü kapattı yüzünü göstermedi rahatsız oldu sinirlendi kaçtı dudak büzdü 😄😄😄 umarım senin bebişin yüzünü gösterir ve umarım sağlıklıdır. 🥰🥰🥰
Zeytinusss Zuhallll ay canım bende çarşamba günü gidicem aynı sen gibiyim:) inşallah herhangi bir sağlık sorunu yoktur 😍 ve kime benziyor az da olsa görmek istiyorum merakı tavan😀
Zuhallll Solmaz bana gelirken çikolata ye dedi ben ikili tarama sonucu etir dedi doktor peki sonuö hemen çıkıyomu bir de onu ekstra kadın doğum dontoruna gidio göstermek gerekiyomu
Solmaz Zuhallll ona bakan Dr ayrıydı takipli olduğum haatanede evrak düzenleniyo geri dr unla görüşüyosun.
Akays Zuhallll evet canım hemen çıkıyor CD ye de atıyor görüntüleri doktoruna mutlaka göstermen gerekiyor tabiki. Ben 22 Haftam dolduğunda yaptırdım yüzü falan belliydi açıkça çok eğlenceli oluyor 45 dk sürdü benim bi cd bi resim bi de sonuç kağıdı verdi
Zuhallll Denizanne peki devlet hastanesinde yaptırdınız mı eş girebiliyomu kii aklımda deli sorular 😂
Akays Zuhallll kesinlikle :) ama tok git ve yanına bi kaç tane çikolata al beklerken yersin bebiş uyanık kalsın iki kere girdim ben uyudu pozisyonunu değiştirmedi ara verdik bi hasta aldı onunki bitince tekrar girdim
Zuhallll Akays yaaa ay nasıl merak ediyorum yüzünü görmeyii nasıl biley acaba :) yanıma o zaman çikolata alim ben nolur nolmaz sabah saati ama yinede hazırlıklı olmak lazım 😍 insallah eşimide alırlar o da görür sen devlet hastasnesindemi baktırdın peki canım
Akays Zuhallll yok canım özelde yaptırdım devletten sıra alamadım hep doluydu eşimle birlikte girdik devlette de alırlar eşini çünkü görmek onunda hakkı normal bi ultrason değil sonuçta merak etme alırlar eşini de
Sevaldemir Bende yarın gidicem hastaneye çok merak ediyorum😍 kimi doktor çikolata yeme diyor hareketli olunca bakamadıklarını söylüyor. Yesem mi yemesem mi bilemedim,🤔
Akays Dygutyr 20-24 haftalar arası yapılıyor testin adı da 20-24 hafta doppler testi olarak geçiyor canım
Akays Dygutyr her hastane vermiyor sanırım cd bi arkadaşıma da vermemişler devlette yaptırmış o da belki özelde veriliyordur sadece