penbe_karisi annekiz6141 😭😥herşeyi denedim malesf hiçbiri etki etmedi en son dayanamadım parol içtim ayak biraz daha iyiym 😥🥹
semiii penbe_karisi ah çok geçmiş olsun bende perşembe günü gideceğim 😁 13.hafta ile beraber başlıyor, eğlence 🥺
hd_d penbe_karisi yaa kıyamammm sanaa ne olcak peki oda gecirmesse. bide hamileikte herhangi bir ilac kullanmak sıkıntı olmuyormu aşkım
penbe_karisi hd_d valla sanki yavaş yavaş düzeliyor gibi antibiyotigi değiştirdi etki etmesini bekliyorum 🥹
kurkmantosuzmadonna penbe_karisi oyyy biliyor annesi biliyor. Zaman çabucak geçsin sağlıkla doğsun kucağına inşallah.
penbe_karisi kurkmantosuzmadonna amin aminnn çiçeğim ❣️🥰💗🌺😍rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hepimiz sağlıkla alalimm
asellim143_ penbe_karisi bnde antibiyotik kullanıyorum da bnm bademciklerim enfeksiyon olduğu için kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim cnm sef 1000 mg yan etkisini gormedim
1_Pandackk penbe_karisi benim de 12 haftalıkken falan augumentin 1000 mg vermişti içtim Bogazim şişmişti öksürük vardi herhangi zarari olmadı sadece mideme dokunuyordu ağrı yapıyordu