Annesii66 Kızlar sizce hangisi karar veremedim 1,2,3 ? aslında yaptırmayacaktım ama adına anı olarak kalsın çokta pahalı birşeye gerek yok diye düşündüm bir iki giyindirmede küçülüyor 🥰🌸
Deletedmom_297 Annesii66 ya çok karışık geldi bana sadeler daha güzel değil mi üçünden biri olacaksa elif neva yazan daha hoş
Annesii66 Deletedmom_297 teşekkür ederim bende onu beğendim aslında ama dantel kısımları rahatsız eder dedi herkes sade modeller var ama çok gereksiz pahalı geldi bana ismi anı kalsın istedim 🌸
gamzekrr 1.veya 2. Model olarak farklı ve çok hoş duruyor ben 1. Tercih ederdim sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah 🌸
Annesii66 gamzekrr çok teşekkür ederim canımmm hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah 🥰❤️
Dinolisoo Daha doğurmamış biri olarak direkt gözüme 3 güzel geldi ama rahatsız ede biliyormuş o yüzden 2 diyorum ben çokk tatlııı🥹
Dinolisoo Annesii66 ama bence sadece fotoğraf çekimi için kullanılıyor zaten bunları devamlı giymiyorlar anı kalsın diye alına bilir 🌸
Annesii66 Alya05 yok ya diğer modeller gereksiz pahalı geldi aslında 5 adet farklı hastane çıkışı aldım ilk kızımda isimli yaptırmıştım sadede iki üç kez giydirebildim hatıra olarak sakladım, bu kızımda yaptırmayacaktım hemen küçülüyor diye son anda karar verdim🥲🌸
Alya05 Annesii66 Yok canm modelden değil Bu bildiğimiz takımda olur illa hastane çıkış seti olmak zorunda değil ki Bak mesele böyle