fasulyetanesiii Sağ kasığımda 2 gündür damar atması gibi değiiik bir his var sizce gebelik belirtisi olabilir mi ayrıca vücudumda grip olacakmışım gibi bir kırgınlığım var sürekli uyukluyorum başka hiçbir belirtim yok regl olmama 7 gün var
gozdenur06 fasulyetanesiii olabilir seğirme olması ihtimali yükseltiyo bi erken gebelik testi yap bence canım
bkb35 fasulyetanesiii benim o seğirme hissi adetime 2 gün kala oldu önceki günler test yaptığımda çıkmamıştı. O gün yaptığımda silik çizgiyle öğrenmiştim beta verdim 59 çıkmıştı. Bence birkaç gün daha bekle acele etme ya da ilişkinin üzerinden 12 gün geçtiyse ve döllenme olduysa çıkıyor ona göre hesapla
jalepone fasulyetanesiii adet olurken hissettiğin belirtiler var mı . Ben kendimi adet olacağım sanıyordum aynısı belirtilerin yorgun oluyorsun karnında kasıgında sızı gibi kasılma gibi şeyler oluyor hızlı yoruluyorsun
jalepone fasulyetanesiii ben adet olacağım günü bir gün geçince test yaptım çıkmadı aradan 5 gün geçti geç kaldım sandım adet olacağım diye beklerken test yaptım şok oldum şuan çıkmayabilir de erken gebelik testinde
fasulyetanesiii Dmlirmak test yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum biraz daha bekleyeyim diye düşündüm
fasulyetanesiii jalepone hiçbir belirtim yok o yüzden kendime umut da vermek istemiyorum üzülmek istemşyorum, sadece çok çabuk yoruluyorum ve halsizliğim var. İki gündür de kasık seğirmem var
jalepone fasulyetanesiii aslında bunlarda belirti ama daha erken çıkmaz benim adeti gecikti ona rağmen hemen çıkmadı daha doğrusu silik çizgi çıktı ben değilim sandım bekle bence adet günü gelince olmazsan test yaparsın o daha güzel oluyor sabret